A vrut sa scape de riduri, insa acum REGRETA amarnic! E INCREDIBIL cum a ajuns sa arate chipul acestei femei dupa ce a facut asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 17:25

Femeia din imagine va regreta cu siguranta momentul in care a decis sa foloseasca o crema antirid.

"M-am dus la farmacia din apropierea casei si am decis sa incerc aceasta crema noua. Vazusem reclama la televizor, foarte multa lume vorbea despre ea, am zis ca nu strica sa o cumpar", a declarat Marlene Corrall, in varsta de 66 de ani.

La doar cateva zile dupa ce si-a aplicat produsul pe ten, pielea a inceput sa i se inroseasca si sa se umfle. Reactia alergica a fost atat de puternica incat au fost nevoie de 6 luni si o multime de medicamente pentru ca pielea sa se refaca.



"La doua zile fata a inceput sa mi se umfle si sa fie acoperita de basici extrem de dureroase. Pielea era foarte rosie. Am avut un adevarat soc cand m-am uitat in oglinda, mai ales ca am avut tot timpul grija de tenul meu. Folosesc astfel de creme de la varsta de 35 de ani si nu am avut absolut nicio problema pana acum", a spus Marlene.

Acum ea vrea sa actioneze compania producatoare in instanta.
Mai mult, a pornit o campanie prin care incurajeaza femeile sa fie mai atente atunci cand achizitioneaza astfel de produse.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.