A vrut sa se TRANSFORME intr-o DIVA pentru a ii recastiga iubirea sotului, dar a ajuns sa arate ca un MONSTRU! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 19:55

In general oamenii apeleaza la operatii estetice doar in caz de stricta necesitate sau daca vor sa-si corecteze o anumita parte a corpului de care sunt nemultumiti.

Rezultatele sunt de cele mai multe ori bune, insa unii oameni ajung sa fie pur si simplu mutilati. Cazul de mai jos este celebru. Cunoscuta drept “Mireasa lui Wildenstein”, Jocelyn Wildenstein a cheltuit peste 4.000.000 de dolari pentru a atinge perfectiunea cu ajutorul bisturiului.

Rezultatul nu a fost nici pe masura cel asteptat, cel putin din punctul nostru de vedere. Putem spune ca este exemplul cel mai cunoscut si totodata dezastruos de obsesie pentru chirurgia estetica.

In urma mai bine de 30 de ani Jocelyn Wildenstein era o femeie frumoasa, tanara mama a doi copii, casatorita cu un bogat om de afaceri.

Totul s-a schimbat brusc dupa ce Jocelyn si-a prins sotul in pat alaturi de un model de doar 21 de ani. Ati spune ca in situatia data, ar fi trebuit sa isi paraseasca sotul si sa ii ia toata averea, nu? Nu si in cazul ei.


Ea a decis ca vrea sa ii recastige dragostea sotului ei. Astfel a apelat la chirurgia estetica pentru a fi femeia perfecta.  Intr-un final, sotul a plecat iar Jocelyn a ramas singura si hidoasa dupa cum puteti observa in imaginile de mai jos.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.