A vrut sa-si darame casa de unul singur, insa ceea ce i s-a intamplat a INFIORAT o lume intreaga: “E o minune ca inca mai e in viata”

Autor: A.D. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:44

Un barbat in varsta de 50 de ani din China a avut parte de un accident ingrozitor in timp ce incerca sa-si darame o locuinta mai veche.

O bara groasa de metal i-a strapuns capul in doua locuri. I-a intrat in cap prin tampla dreapta si a iesit prin partea stanga, in dreptul falcii. In ciuda acestui oribil accident, barbatul a supravietuit intr-un mod miraculos fara ca impactul sa aiba urmari grave asupra sanatatii sale.

A avut mare noroc ca nicio terminatie nervoasa sau organ vital cum ar fi ochii sau o parte din creier nu i-au fost atinse.

Ranile ar fi fost iremediabile daca bara de metal ar fi avut alt unghi de penetrare a cutiei craniene. Bara i-a cazut in cap in timp ce barbatul se chinuia sa darame fosta locuinta. Pacientul a fost operat de urgenta si, spre surprinderea medicilor, acesta s-a recuperat total. Barbatul era constient si lucid in momentul in care a fost adus la spital.

Va avertizam ca imaginile sunt socante si va pot afecta emotional!




Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii