A vrut sa slabeasca si a decis sa manance doar un mar in fiecare zi. E uluitor cum arata acum corpul acestei fete

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 07:15

Din dorinta de a arata cat mai bine, multe fete apeleaza la diete drastice. Nu isi dau seama insa ca, infometandu-se, ajung sa isi puna viata in pericol.

Este si cazul lui Megan Armer, care a decis la varsta de 12 ani sa manance doar un mar in fiecare zi. Obsesia legata de silueta i-a distrus corpul, tanara ajungand sa cantareasca doar 25 de kilograme la varsta de 17 ani.

"Am inceput sa ma gandesc la slabit dupa ce i-am vazut pe colegii de la scoala ca rad de mine. Asa ca am decis in cele din urma sa mananc doar un mar in fiecare zi.

Simteam ca imi e foame, dar cand aparea aceasta senzatie fie ma apucam sa mestec guma, fie consumam o doza de Cola", povesteste Megan.

Tanara nu s-a oprit aici. Avea impresia ca dieta drastica pe care o urma nu este suficienta, motiv pentru care s-a apucat sa ia laxative fara masura. In cele din urma corpul i-a cedat, a ajuns la spital in stare grava, iar medicii i-au spus ca a fost la un pas de moarte.


Din fericire Megan si-a revenit dupa o perioada lunga de recuperare, iar acum are din nou o greutate normala. Iata cum arata la 17 ani:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: