A vrut sa vada ce simte o femeie cand naste. Concluzia EMOTIONANTA la care a ajuns barbatul, dupa 3 ore de TORTURA

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 08:44

Jurnalistul britanic Tom Mitchelson, tatal unui baietel de 6 luni, a fost curios sa experimenteze travaliul prin care a trecut iubita lui la nastere.

Cei doi parteneri discutau despre noaptea in care Jenny a nascut iar Tom i-a povestit ca a fost cea mai grea noapte a lui, pentru ca a stat treaz toata noaptea intr-un scaun de plastic. "Crezi ca asta e cea mai rea experienta", i-a raspuns Jenny.

Tom Mitchelson s-a hotarat sa experimenteze pe propria piele durerile nasterii, asa ca a mers la o clinica olandeza unde, cu ajutorul unui aparat care simuleaza contractiile din timpul nasterii, a reusit sa intre im pielea unei femei in travaliu.

El si-a fixat ca obiectiv sa reziste 3 ore contractiilor, atat cat a durat travaiului lui Jenny.  "Cand au inceput contractiile agonizante, am inceput sa ma simt dezorientat in timp si spatiu. Am uitat de persoanele din camera, am uitat de ce fac asta", a povestit el.

"Ca barbat, cand privesti  o femeie care naste, te simti neajutorat. Esti ultima persoane de care are nevoie.

Nu poti face nimic",
a povestit Tom.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"A fost cu adevarat oribil. A fost, de departe, cea mai intensa durere pe care am simtit-o si a fost, totusi, doar o mica parte din ce simte o femeie",

a povestit el la finalul experimentului.

"Doamnelor, aveti tot respectul meu", a concluzionat jurnalistul.