A vrut sa vanda o canapea online, insa a incarcat si o poza INTIMA care nu trebuia sa fie vazuta de NIMENI! Cand si-a dat seama ce-a facut, era prea tarziu

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:30

Cati dintre noi n-au vrut sa incarce pe net de pe telefon o fotografie si s-au trezit ca au incarcat altceva?

Jessica O'Brien, o blonda voluptoasa din Manchester, incerca sa vanda o canapea folosita pe un site. Pe langa descriere si pret, ea a incarcat si cateva fotografii ale canaplei, pentru a fi mai convingatoare. Cine ar cumpara un produs fara sa ii vada macar o imagine?

Din pacate pentru Jessica, printre fotografiile incarcate s-a strecurat si una in in care tanara apare in sanii goi. La inceput, nu si-a dat seama, insa i s-a parut suspicios cand a vazut ca anuntul ei are mai multe afisari decat o poza cu pisici pe Facebook.

Postarea a fost stearsa pana la urma, insa nu stim daca a fost data jos de Jessica sau de administratorii site-ului.  Ea jura ca a fost o greseala: "Cand faci o greseala de scolar intr-un anunt de vanzare!", a scris ea pe Facebook. Totusi, aspectul ei nu e tocmai de scolar...

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”