A zburat pentru ultima data! Pilotul elicopterului cazut la Sibiu va fi inmormantat joi

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

A zburat pentru ultima data. Nu a mai pilotat, dar, alaturi de el i-au fost camarazii si familia. Gabriel Titiana a fost condus la baza militara de la Campia Turzii in onoruri militare.

Pilotul, elicopterului cazut la Sibiu, Gabriel Titiana a zburat astazi pentrul ultima data. De la Bucuresti la Campia Turzii.

Gabriel Titiana este cel de al noualea militar  mort in tragedia de la sibiu. Lasa in urma doi copii si sotia care de mai bine de doua saptamani nu s a dezlipit de langa el. Femeia  nu mai are nici lacrimi sa planga. Ofteaza din cand in cand si se sprijina pe bratele celor apropiati.



Incearca sa fie tare, pentru copiii ei, dar, nu mai poate. La baza 90 din Bucuresti, colegii de arme i-au adus un ultim omagiu pilotului. I-au purtat, cu mandrie, sicriul pe brate si au incercat sa-si ascunda durerea. Trupul neinsufletit al pilotului a fost dus apoi la Campia Turzii. Acolo, a avut loc o alta ceremonie religioasa.

Joi, Gabriel Titiana va fi  inmormantat  cu onoruri militare.
Dupa mai bine de doua saptamani de chin, patru interventii chirurgicale si zeci de mii de euro cheltuiti pe spitalizare si tratament, militarul de 46 de ani a pierdut lupta cu viata. Desi din prima clipa medicii se declarau  rezervati, familia a sperat intr-o minute.

Zi si noapte doctorii au facut tot ce au putut ca sa il salveze, desi avea arsuri de grave intinse pe jumatate din suprafata corpului.
Au urmat alte doua interventii, care le-au dat sperante rudelor. Vinerea trecuta, medicii  i-au fost montat un tub in stomac ca sa il ajute sa respire  si i au facut un alt transplant de piele.

Ieri, insa, inima pilotului a obosit sa mai bata. Singurul supravietuitor al tragediei, este copilotul. Valentin Bora este, in continuare, in grija medicilor de la Spitalul de Arsi din Capitala.
##VIDEO128621##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.