A zecea zi de proteste. Manifestantii au luat cu asalt Piata Universitatii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

Zapada si frigul nu au alungat nemultumirile oamenilor care continua sa iasa de mai bine de o sapatamana in strada.

Mai bine de 800 de protestatari s-au strans pana la aceasta in Piata Universitatii pentru a demonstra impotriva clasei politice. Participantii au declarat ca vor continua sa vina pana cand cererile lor vor fi auzite si rezolvate de guvern. La protest participa si profesori din Capitala.

 

Casa Regala a transmis, duminica, un comunicat in care arata ca romanii si-au pierdut increderea si le cer politicienilor un comportament public rupt complet si definitiv de naravurile trecutului, in opinia familiei regale clasa politica avand datoria sa dea "raspunsurile pe care oamenii, pe drept cuvant, le asteapta".

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

"Familia Regala stie ca tot mai multi romani isi exprima cu tarie convingerile si nemultumirea, de mai multe zile, in orasele tarii si in strainatate.

Povara cetatenilor este din ce in ce mai apasatoare. Clasa politica a tarii are datoria de a da raspunsurile pe care oamenii, pe drept cuvant, le asteapta", relateaza Mediafax.

 

Taguri: