"A zis că-i place de fata brunetă". Robi, dat de gol de propria mamă. Cum va reacționa Virginia, iubita acestuia, în ediția de sâmbătă, 9 martie, a emisiunii ”Casa iubirii”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 mar 2024, 12:15

În ediția de sâmbătă, 9 martie, a emisiunii ”Casa iubirii”, mama lui Robi va face o dezvăluire surprinzătoare despre concurent, lucru ce o pune pe gânduri pe Virginia, iubita acestuia.

În ediția de sâmbătă a show-ului matrimonial „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, mama lui Robi va dezvălui de ce fată a fost atras concurentul în momentul în care a intrat în emisiune. Larisa și Patrick s-au apropiat în camera roșie, iar concurentul o va invita pe aceasta la date.

Mama lui Robi va face dezvăluiri incendiare despre concurent

În episodul de mâine, 9 martie, a emisiunii ”Casa iubirii”, mama lui Robi și mama Larisei vor petrece mai mult timp în casă. În timp ce mama lui Robi îi va dezvălui Juliei de ce concurentă a fost acesta atras, mama Larisei va merge în camera roșie, acolo unde se află blondina și cu Patrick.

Mama lui Robi și Julia vor avea o discuție în grădină, acolo unde blondina își va exprima sentimentele ce o încearcă în privința lui Robi.

Într-un moment total neașteptat, mama lui Robi îi va dezvălui Juliei de ce fată a fost acesta atras în momentul în care a pășit în ”Casa iubirii”. Întreaga discuție a fost privită de către Robi și Virginia.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1735/20390234/1/2-26.jpg

Citește și: Surpriză de proporții pentru Larisa! Mama ei a venit în „Casa iubirii”, hotărâtă să o vadă împreună cu Patrick: „Eu chiar mi-aș dori să încerce”

”Din prima a zis că-i place de fata brunetă. Parcă așa îmi aduc aminte”, este dezvăluirea care va arunca în aer ediția de mâine, 9 ianuarie, a emisiunii ”Casa iubirii”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Patrick o va invita pe Larisa la date

În timp ce concurenții sunt concentrați pe discuția dintre mama lui Robi și Giulia, Patrick și Larisa vor merge în camera roșie, acolo unde se vor apropia din ce în ce mai mult. Discuției dintre cei doi i se va alătura și mama Larisei, care spre surprinderea acesteia nu a părăsit încă emisiunea. 

Într-un cadru romantic și intim, Patrick îi va mărturisi Larisei ce simte pentru ea, dar o va invita și la un date de zi. 

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1735/20390234/1/3-27.jpg

Citește și: „Vreau să încep prin a-mi cere scuze”. Patrick le cere iertare Larisei și Juliei pentru strategia pe care a pus-o la cale! Îl vor ierta cele două concurente?

„Vreți să mergem la un date de zi? Poți?”, este întrebarea la care Patrick așteaptă răspuns în ediția de sâmbătă a emisiunii ”Casa iubirii”.

O ediție emoționantă și incendiară nu poate fi sub nicio formă ratată, așa că nu pierdeți noul episod din „Casa iubirii” de sâmbătă, 9 martie 2024, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.