Afacerea cu care Neslihan Atagul și fratele ei au dat greș! Ce s-a ales de investiția celebrei actrițe din Fiica Ambasadorului

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 feb 2022, 09:11

Neslihan Atagul a dsat faliment cu magazinul deschis impreuna cu fratele ei

Neslihan Atagul a vrut sa dea lovitura si in domeniul afacerilor si nu singura, ci impreuna cu fratele ei.

Celebra actrita care da viata rolului principal din serialul "Fiica Ambasadorului", Neslihan Atagul a fost mereu deschisa unor oportunitati financiare. Dornica sa se afirme si pe planul business-ului, frumoasa sotie a lui Kadir Dogulu a pus bazele unei mici afaceri in celebrul cartier rezidential unde se invart numeroase vedete din Turcia, insa nu singura ci alaturi de fratele sau.

Citeste si: Marele anunț cu care Neslihan Atagul și-a luat prin surprindere admiratorii! Așa a ales celebra actriță din Turcia să dea vestea cea mare?

Neslihan Atagul, afacere alaturi de fratelei, ei Ilkay Atagul

Astfel, cei doi frati, Neslihan si Ilkay au deschis in cartierul Nisantasi un magazin cunoscut sub numele local drept lokma. Dupa cateva luni, insa, cei doi au constatat ca afacerea nu le merge deloc bine si au hotarat sa-l inchida. In tot acest timp, Kadir Dogulu, sotul actritei Neslihan Atagul, a sprijinit-o neconditionat si chiar a facut si declaratii pe tema acestui subiect la un moment dat. 

Era un mic magazin de dulciuri specifice turcesti. Atat eu cat si fratele lui Neslihan am incurajat dezvoltarea acestei mici afaceri, insa, din nefericire, uneori nu totul merge conform planului. Am fost nevoiti sa inchidem magazinul, a declarat Kadir Dogulu in fata unor ziaristi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, presa a aflat despre investitia uriasa pe care cei doi au facut-o cumparand un imens teren in muntii Kaz pentru a-si face o ferma organica. Cei doi au scos din buzunar nu mai putin de 1 milion de lire turcesti castigati nu din productiile TV, ci doar din publicitate pentru a cumpara un teren in muntii Kaz, o zona de o frumusete impresionanta fiind cea mai bogata sursa de oxigen dupa Muntii Alpi.

Pe langa faptul ca acolo exista si o rezervatie naturala, muntii Kaz abunda intr-o vegetatie si o fauna cu totul aparte. 

Unde vor sa se retraga Neslihan Atagul si Kadir Dogulu 

Citeste si: Cerința neașteptată a lui Neslihan Atagul în timpul filmărilor la "Fiica Ambasadorului". Unde a locuit celebra actriță pe toată perioada filmării producției TV

Cei doi au in plan sa isi faca in viitorul apropiat o ferma organica si sa traiasca cat mai sanatos inconjurati de animale si vegetatia pe care le ador.

Cei doi sunt foarte incantati de noua investitie. Terenul se intinde pe o suprafata de nu mai putin de 35000 de metri. Zona pe care cei doi actori au pus ochii se numeste mai exact Bayramic, in districtul Canakkale. De multe ori, fara ca nimeni sa stie, cei doi au plecat in aceasta regiune, in munti in camping pentru a uita de toata agitatia din orasul care nu le mai ofera niciun pic de intimitate.

 

 

Taguri: