Abandonul Ancai Surdu: Ce nu s-a vazut la TV! Gimnasta a povestit pe blog cum si-a luat ramas bun de la Faimosi. "Nu stiu de ce nu a fost difuzat momentul..."

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 12 apr 2018, 18:09

Anca Surdu a abandonat competitia din cauza unor probleme dermatologice care amenintau sa se agraveze daca aceasta mai ramanea in mediul tropical din Republica Dominicana.

"Eram in dormitor cu fetele, doar ce ma trezisem, cand am fost anuntata ca urmeaza sa plec. Stiam ca o sa vina acest moment dar nu am avut cum sa ma pregatesc pentru el, singura reactie a fost sa plang..bineinteles ca ne-am imbratisat si am stat cu totii la povesti, i-am lasat tricoul gri lui Didi, ne-am adus aminte de inceputuri, am vorbit despre trasee, m-am uitat pentru ultima oara la calendar, le-am spus sa ramana uniti, am glumit si am ras.

Cand am iesit pe terasa casei, echipa mea minunata a inceput sa-mi cante “Ia-ti mireasa ziua buna”, va imaginati ce moment! Am plecat de acolo deja cu dor in suflet, cu ochii umezi si zambetul pe buze",  a marturisit Anca Surdu intr-o postare pe blogul personal, ancasurdu.ro

 

 

O postare distribuită de Anca (@anca.surdu) pe

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.