Abbas din serialul Promisiunea, pasiuni nebănuite dincolo de platourile de filmare! Iată cum a fost surprins celebrul actor Selim Bayraktar în cea mai recentă escapadă în natură

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2023, 14:52
Abbas din promisiunea Foto(5)

Selim Bayraktar, in rolul Abbas din serialul Promisiunea

Sursa: Captură KANAL D

Abbas din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul online! Renumitul Selim Bayraktar le-a dezvăluit fanilor săi care sunt hobby-urile sale dincolo de marea pasiune pentru actorie! Iată în ce ipostaze neașteptate a fost surprins celebrul actor!

Selim Bayraktar se numără printre cei mai apreciați actori ai generației sale. În cei douăzeci de ani de carieră fulminantă, carismaticul actor a dovedit încă de la primele sale apariții un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesie, devenind din ce în ce mai renumit atât în Turcia, cât și în străinătate. Publicul din România l-a cunoscut pe îndrăgitul actor încă din anul 2013, când a jucat în serialul fenomen Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață eunucului Sumbul, iar în anul 2017 a revenit la Kanal D în serialul Steaua

sufletului, în care a întruchipat personajul Zekkar și de curând poate fi urmărit în producția Promisiunea, în rolul Abbas.

Abbas din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul online

Selim Bayraktar a venit pe lume în anul 1975, în Kirkuk, din Irak. La vârstă adolescenței, părinții săi au decis să se mute în Istanbul, pentru că fiul lor să nu fie înrolat în armata irakiană.

După încheierea studiilor liceale, ambițiosul Selim a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Hacettepe, pe care a absolvit-o cu succes, în 2000, devenind actor așa cum își dorise.

Citește și: Cine este și câți ani are Abbas din serialul Promisiunea! Celebrul actor Selim Bayraktar a recurs la o schimbare uluitoare de look

În anul 2006, Selim Bayraktar a debutat în distribuția producției Kopru, cu un rol secundar, care i-a purtat noroc și i-a adus primul pas către carieră strălucită de astăzi.

În anul 2011 actorul a fost cooptat în distribuția producției Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață personajului Sümbül. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte este serialul Promisiunea, în care jucat rolul Abbas, care de asemenea i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anul acesta celebrul actor Selim Bayraktar (48 de ani) s-a căsătorit cu superbă actrița Emel Karaköse (39 de ani). Cei doi soți adoră să petreacă timpul liber împreună și să se dedice și altor pasiuni în afară actoriei. Selim Bayraktar le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online care sunt hobby-urile sale dincolo de marea lui pasiune pentru actorie.

Citește și: Abbas o amenință pe Zumrut și o forțează să renunțe la Serhat. Vezi online live episodul 16 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Celebrul actor a publicat câteva imagini de senzație din cea mai recentă escapadă în natură, când a practicat sporturile sale preferate. Selim este un împătimit al sporturilor de apa si nu numai, însă de departe cel mai mult practica parasailing. Însă totodată adora si drumețiile pe munte si este fascinat si de speologie, vizitând multe peșteri.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.