Abbas este înjunghiat de Zumrut, iar povestea ia o întorsătură dramatică. Vezi online live episodul trei al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Cristina Mocanu

Episodul trei al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D miercuri, 15 noiembrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul trei al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D miercuri, 15 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul trei din serialul “Promisiunea”?

Episodul 3 al serialului "Promisiunea Serhat" aduce în prim plan o serie de dezvăluiri și evenimente dramatice care schimbă cursul poveștii și adâncesc tensiunile dintre personaje. În centrul atenției se află momentul în care Serhat o duce pe Zumrut la cabana în care ar fi trebuit să își petreacă noaptea nunții cu Adil.

Aici, adevărul iese la iveală, dezvăluind secrete și conflicte ascunse.

Serhat îi mărturisește lui Zumrut că se căsătorește cu ea doar pentru a-și ține promisiunea făcută lui Adil, și că această uniune nu va fi una adevărată. Zumrut, afectată de lipsa de transparență și de lipsa de angajament din partea lui Serhat, îi reproșează că nu s-au logodit oficial înainte de plecarea sa în armată, contribuind astfel la situația actuală.

Între timp, Abbas, încercând să-și păstreze ascuns planul său malefic de a-i face rău lui Zumrut, îi cere iertare lui Saniye și îi oferă bani, pretinzând că vrea să o ajute în orice. Această farsă are ca scop împiedicarea lui Serhat să-și dea seama de adevăratele intenții ale lui Abbas. După aceasta, Abbas trimite pe cineva să o agreseze pe Saniye pentru a se răzbuna pentru influențarea lui Adil și Serhat împotriva sa.

Saniye, confruntată cu violența și pericolul, îl sună pe Serhat pentru ajutor. Acesta, înțelegând gravitatea situației, se grăbește la ea și îi oferă sprijinul necesar, petrecând întreaga noapte la ea pentru a o proteja.

Citește și: 5 lucruri mai puțin cunoscute despre actorii din serialul turcesc „Promisiunea”

În paralel, Zumrut descoperă adevărul despre relația dintre Serhat și Saniye, când îi găsește îmbrățișați în casa cumpărată de Serhat pentru Saniye.

Această descoperire adâncește rănile inimii sale și complică și mai mult relațiile deja tensionate.

Pe de altă parte, Ulfet află că Adil i-a lăsat lui Zumrut partea sa de avere. Într-un act de revoltă și disperare, Ulfet cumpără o mașină sport și anunță intenția de a divorța, aducând noi turbulențe în familia Demirkan.

În final, Serhat și Zumrut decid să se căsătorească. Cu toate acestea, Zumrut, determinată să demonstreze că nu este interesată de avere, îi transferă lui Serhat toată moștenirea lăsată de Adil.

Într-o scenă tensionată, Abbas, gelos și furios că Zumrut i-a preferat lui Serhat, se infiltrează în camera ei și, într-un moment de furie, Zumrut îl înjunghie în autoapărare, amplificând dramatismul și complexitatea poveștii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Episodul 3 al serialului "Promisiunea Serhat" aduce o explozie de evenimente dramatice, dezvăluiri șocante și conflicte ce promit să redefinească complet destinele personajelor implicate.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Serialul turcesc "Promisiunea," difuzat de Kanal D, a captivat inimile telespectatorilor cu o poveste complexă, care aduce în prim-plan pasiunea, trădarea și răsturnările de situație. Acesta oferă o incursiune în două lumi diferite, care se intersectează într-un labirint de secrete și emoții intense.

Protagonista, Zumrut, interpretată de talentata Ceren Yilmaz, este nevoită să devină sprijinul principal al familiei sale după un tragic accident care îi afectează tatăl. Intrând în lumea influentă a familiei Demirkan, Zumrut se implică într-o poveste de iubire interzisă cu Serhat, moștenitorul acestei familii. Cu toate acestea, evenimente dramatice schimbă drastic cursul vieții sale, testându-i rezistența în fața trădării și a criminalității.

Serialul se remarcă prin distribuția sa excepțională de actori, printre care Alp Navruz, care aduce la viață personajul Serhat, și Selim Bayraktar, cu o interpretare memorabilă a lui Abbas Demirkan. Fanii serialelor turcești îl vor recunoaște pe Bayraktar din "Suleyman Magnificul," iar prezența sa aduce un plus de interes pentru această dramă captivantă.

„Promisiunea" nu se rezumă doar la o simplă poveste de dragoste, ci promite să ofere o perspectivă adâncă asupra vieții, iubirii și a luptei pentru supraviețuire în fața adversităților. Cu un amestec complex de iubire, tragedie și secrete bine țesute în narațiune, acest serial se anunță a fi o experiență memorabilă pentru publicul său fidel și pentru cei pasionați de povestiri complexe și captivante.

Citește și: Ce studii are Alp Navruz, seducătorul actor din „Promisiunea”

„Promisiunea" se desfășoară ca un tablou viu, în care personajele sunt construite cu profunzime, iar intrigile sunt menite să țină privitorii în suspans. În fiecare episod, telespectatorii vor explora nuanțe noi ale emoțiilor umane și vor descoperi secrete surprinzătoare care vor schimba direcția poveștii.

„Promisiunea" se dovedește a fi o capodoperă televizată, cu un amestec captivant de romantism interzis, dramă și intrigă. Cu un scenariu bine construit și cu o distribuție de excepție, acest serial turcesc își croiește drum în inimile telespectatorilor, oferind o experiență televizuală memorabilă.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .