Abbas neagă orice implicare în accidentul lui Zumrut. Vezi online live episodul 14 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 05 dec 2023, 13:01

Episodul 14 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D marți

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 14 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D marți, 5 decembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 14 din serialul “Promisiunea”?

Episodul 14 al serialului "Promisiunea" își deschide porțile către noi momente pline de tensiune și dezvăluiri surprinzătoare. În mijlocul intrigilor și jocurilor de putere, personajele principale se confruntă cu provocări care pun la încercare relațiile și credințele lor.

De la nevinovăția lui Abbas la dilema lui Serhat și Zumrut, episodul aduce cu sine un amalgam de emoții și răsturnări de situație.

Într-o încercare disperată de a-și salva reputația, Abbas neagă orice implicare în accidentul lui Zumrut. Încercând să-l încurce pe Serhat, el lansează acuzații cu privire la starea mentală a Zumrut, susținând că aceasta ar fi instabilă. Cu ajutorul unui plan elaborat, inclusiv o înregistrare falsă a camerelor de la hotel, Abbas își pune la încercare abilitățile de manipulare, dar adevărul începe să iasă la iveală.

Deși Azimet reușește să obțină o mărturie compromițătoare de la Ulfet, care implică schimbarea medicamentelor lui Zumrut, lucrurile nu rămân neschimbate pentru mult timp. Adevărul iese la iveală atunci când se descoperă că filmarea de la hotel nu corespunde momentului accidentului, punând sub semnul întrebării credibilitatea lui Abbas și a planului său.

O nouă direcție se conturează în poveste, cu avocatul încurajându-l pe Cihan să depună plângere împotriva lui Serhat pentru agresiune și distrugerea mărfii din atelier.

Această mișcare strategică adaugă un nou element de tensiune, punându-i pe protagoniști într-un con de umbră în ceea ce privește custodia lui Isik.

Citește și: Cine este și câți ani are Cihan din serialul Promisiunea! Celebrul İsmail Hacıoğlu a trecut prin două mariaje eșuate! Iată cu cine a fost căsătorit carismaticul actor

Analizele medicale aduc știri nefaste pentru Zumrut, complicând și mai mult relația ei cu Serhat.

În ciuda eforturilor disperate ale acestuia de a o convinge să rămână, Zumrut hotărăște că există prea multe obstacole în calea fericirii lor și propune o despărțire înainte ca lucrurile să se înrăutățească.

Întorsăturile neașteptate continuă, iar Serhat este șocat să-i găsească pe Zumrut și Cihan împreună. Întrebările și tensiunile ating cote maxime, iar destinul personajelor pare să fie într-un echilibru fragil.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Subplotul dintre Suhandan și Hamit aduce o notă de umor și tandrețe în poveste. Dorința lui Hamit de a o susține pe Suhandan în studii adaugă o dimensiune nouă relației lor, iar plimbarea la parcul de distracții aduce un moment de bucurie și relaxare în mijlocul haosului.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Serialul turcesc "Promisiunea" difuzat cu succes de Kanal D a reușit să cucerească inimile publicului, transformându-se într-un fenomen televizual captivant.

Cu o poveste complexă ce explorează lumi diferite intersectate de secrete și emoții intense, acest serial a devenit rapid o alegere preferată pentru telespectatori.

În centrul acestei drame captivante se află Zumrut, interpretată cu talent și sensibilitate de Ceren Yilmaz. Viața ei suferă o transformare radicală în urma unui tragic accident ce afectează întreaga familie. Povestea escaladează într-un univers fascinant în care Zumrut devine sprijinul principal al familiei sale și se implică într-o iubire interzisă cu Serhat, moștenitorul influentei familiei Demirkan, jucat cu carismă de Alp Navruz.

Contribuția remarcabilă a lui Selim Bayraktar, cunoscut din "Suleyman Magnificul," în rolul lui Abbas Demirkan, adaugă o dimensiune suplimentară intrigii și oferă o prestație memorabilă. „Promisiunea" nu se rezumă la stereotipurile unei simple povești de dragoste, ci aduce în prim-plan complexități ale vieții, iubirii și luptei pentru supraviețuire în fața adversităților.

Citește și: Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ceren Yilmaz, pe platourile de filmare

Serialul se desfășoară ca un tablou viu, cu personaje construite cu profunzime și intrigi menite să țină privitorii în suspans. Fiecare episod dezvăluie nuanțe noi ale emoțiilor umane și secrete surprinzătoare, schimbând direcția poveștii și menținând interesul publicului.

„Promisiunea" se afirmă ca o capodoperă televizată, oferind un amestec captivant de romantism interzis, dramă și intrigă. Cu un scenariu bine construit și o distribuție remarcabilă, acest serial turcesc reușește să cucerească inimile telespectatorilor, oferindu-le o experiență televizuală memorabilă și provocatoare. Fiecare moment tensionat și dezvăluire surprinzătoare solidifică locul serialului printre producțiile de excepție ale televiziunii turcești, păstrându-și promisiunea de a oferi o experiență captivantă și inegalabilă.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .