Abdullah este nemulțumit de comportamentul viitoarei sale nurori, Doga. Vezi online live serialul “O dragoste”, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 feb 2024, 10:21

Episodul 3 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D miercuri

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 3 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D miercuri, 21 februarie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi transmis de luni până vineri începând cu ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Ce se întâmplă în episodul 3 al serialului “O dragoste”?

Fără să știe de planul prietenilor lor, Kivilcim și Omer se întâlnesc la aceeași cină. Inițial, o astfel de coincidență ar fi putut fi percepută ca un moment amuzant, dar pentru Kivilcim, a fost o situație extrem de stânjenitoare.

Ea nu dorea să fie înțeleasă greșit de către Omer. Cu toate acestea, în ciuda disconfortului inițial, când lucrurile s-au clarificat, au ales să rămână la masă și să se bucure de o cină plăcută alături de ceilalți.

Mai târziu, Doga, Kivilcim, Pembe și Nursema au mers împreună la magazin pentru a cumpăra rochia de mireasă. Însă, alegerea unei rochii mai decente făcută de către Pembe a stârnit nemulțumirea lui Kivilcim, conducând la un schimb de cuvinte neplăcute între ele.

Această tensiune s-a transmis și în discuțiile dintre Nursema și Abdullah, soțul ei, care a simțit că trebuie să intervină pentru a-i explica lui Doga cum ar trebui să se comporte în cadrul familiei.

În aceeași perioadă, Nilay, soția lui Mustafa, fratele mai mare al lui Fatih, a încercat să instige conflicte între Pembe și Doga, adăugând și mai multă tensiune în atmosferă. Totodată, Nilay și Nursema au reproșat că Pembe o favorizează pe Doga, amplificând sentimentele negative.

Situația a devenit și mai tensionat ă atunci când Doga a participat la o petrecere dată de mătușa ei, Alev, ceea ce a fost considerat excesiv de către familia Unal. Cu toate acestea, Pembe a reușit să calmeze spiritele și să aplaneze conflictele temporar.

Neprevăzutul a lovit din nou atunci când comportamentul lui Metehan a necesitat o nouă pedeapsă din partea lui Kivilcim.

Metehan, însă, minte că a fost suspendat fără motiv și îi reproșează lui Omer, tatăl său, că Kivilcim este nedreaptă cu el din cauza disprețului său față de familia acesteia. Omer, inițial furios, își cere scuze mai târziu când află adevărul.

Citește și: Settar Tanrıöğen, care joacă rolul Abdullah Unal în noul serial „O dragoste”, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arăta celebrul actor înainte de începerea filmărilor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ajungând la ziua nunții, evenimentul a fost umbrit de o surpriză pregătită de Alev, care nu a fost pe placul familiei Unal, determinându-i pe toți oaspeții să părăsească localul. Kivilcim, confruntându-se cu dezamăgirea și cu zvonurile despre căsătoria fiicei sale, se retrage afară și izbucnește în lacrimi. Omer, observând-o, alege să o urmeze, oferindu-i haina sa acest lucru simbolizând sprijinul său necondiționat.

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 3-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" aduce în prim plan o poveste complexă despre iubire, familie și confruntarea cu convențiile sociale. Protagonista, Doga, o idealistă în vârstă de 20 de ani, interpretată de talentata actriță Sila Turkoglu, se îndrăgostește de Fatih (jucat de Dogukan Gungor), un tânăr educat, carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare. În timp ce cei doi se bucură de o relație serioasă, viața lor este dată peste cap de o sarcină neplanificată, care va pune la încercare nu doar iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Confruntată cu vestea sarcinii neașteptate a fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să navigheze printre propriile convingeri și așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga.

Serialul explorează conflictele între generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc pe măsură ce se dezvăluie secretele și conflictele din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile.

Citește și: Actrița Evrim Alasya, cunoscută pentru rolurile sale din serialele “Suleyman magnificul”, “Güneş” și “Destăinuiri”, rol impresionant în serialul “O dragoste”, difuzat de luni până vineri, la Kanal D

Cu difuzarea acestui nou serial, fanii serialelor turcești vor fi încântați de interpretările unor actori de top, precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu. Acești actori renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, făcând din "O Dragoste" unul dintre cele mai așteptate seriale ale momentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.