Abdullah nu o iartă pe Alev. În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 iun 2024, 17:29
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Alev este în stare de șoc după incidentul dramatic în care a fost implicată, fără voia sa.

Citește și: Cine este și câți ani are Özge Özacar, actrița care dă viață personajului Gorkem în serialul "O dragoste"! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs de curând vedeta

Abdullah nu o iartă pe Alev

Cu toate că a ripostat agresiunii manifestate de Pembe, Alev se teme acum că soția lui Abdullah nu își va reveni după teribilul accident suferit. Toată familia Unal condamnă comportamentul lui Alev, iar de îndată ce Abdullah află ce s-a întâmplat, bărbatul va lua o decizie neașteptată.

Pe de altă parte, Fatih se bucură de toată dragostea lui Gorkem și amândoi așteaptă nerăbdători ziua nunții lor.

În plan paralel, Gorkem continuă să dezaprobe uniunea fratelui său cu Cimen, bărbatul părăsindu-și familia pentru frumoasa și tânăra lui iubită.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Din fericire, starea sănătății lui Pembe îi va permite acesteia să se întoarcă în sânul familiei dar Abdullah nu iartă  evenimentele petrecute în familia sa.

Citește și: Özge Özacar, Gorkem, din serialul "O dragoste", apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes; "Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip"

Ce decizie drastică va lua Abdullah, în ceea ce o privește pe Alev puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D. Îndrăgita producție va putea fi urmărită, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.