Abdullah se deschide în fața lui Alev și îi spune ce simte pentru ea. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 mar 2024, 18:58

Episodul 19 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 19 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D joi, 14 martie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat de săptămâna viitoare, de marți până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Află ce au făcut personajele tale preferate din articolul de mai jos:

Ce se întâmplă în episodul 19 al serialului “O dragoste”?

Ibrahim și familia lui o duc pe Nursema la spital, dar nu informează familia Unal pentru că speră că își va reveni și o vor putea convinge să nu spună cum a căzut de la fereastră.

Nursema este în comă indusă câteva zile. Atunci când se trezește, soacra ei nu îi permite să își sune familia și îi spune că întâi vor discuta acasă, când va fi externată. Nursema îi scrie mesaj lui Doga de pe telefonul asistentei pentru că se gândește că familia ei care a căsătorit-o cu forța, oricum nu o vor ajuta.

Omer și Kivilcim vizitează familia lui Abdullah pentru a le împărtăși împreună hotărârea lor de a se căsători.

În acea seară este o sărbătoare religioasă și întreaga familie participă la rugăciune. Kivilcim nu este obișnuită cu așa ceva. A doua zi îi povestește lui Fatma și îi spune că nu poate să accepte că Omer pe care ea îl credea modern, de fapt nu este foarte diferit de familia lui.

Este îngrijorată și pentru Doga și o întreabă dacă Fatih îi cere să fie religioasă ca familia lui și să își acopere capul.

Doga îi spune că Omer are aceleași convingeri ca și familia lui și îi adâncește temerile că diferențele dintre ei sunt prea mari.

Kayhan a aflat că Leman este bogată și o vizitează de mai multe ori în spital. Îi spune că o înțelege și că vrea să îi fie alături, iar Leman este ușor impresionată de complimentele lui.

Citește și: Settar Tanrıöğen, care joacă rolul Abdullah Unal în noul serial „O dragoste”, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arăta celebrul actor înainte de începerea filmărilor

Alev este bulversată pentru că Abdullah ba îi dă de înțeles că o iubește, ba este distant față de ea, de aceea îi spune lui Can că momentan nu vrea o relație și nu se mai întâlnește cu el.

În momentul în care Abdullah se duce să vadă localul, Alev îl întreabă de ce stă într-o căsnicie nefericită și ce vrea de la ea. Apoi îi spune că ea nu vrea să fie doar o distracție pentru el și că oricum nu vrea să aibă nici o legătură cu un laș ca el.

Abdullah merge apoi după Alev acasă la ea și îi zice că s-a luptat mult cu el însuși și nu a vrut să accepte, dar s-a îndrăgostit de ea. Nursema care se află în camera alăturată, aude ce vorbesc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 19-lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" atrage atenția publicului cu povestea sa captivantă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale. Cu o distribuție de excepție și o narare plină de tensiune și dramatism, acest serial turcesc își pune amprenta în inimile telespectatorilor, provocându-i să reflecteze asupra propriilor convingeri și alegeri.

La centru se află Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu. Îndrăgostindu-se de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare, Doga se găsește prinsă într-o relație complexă, marcată de lupta împotriva presiunilor sociale și a așteptărilor familiale.

Însă viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care nu doar că pune la încercare iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor. Confruntată cu această provocare, Doga trebuie să navigheze prin labirintul emoțiilor și al deciziilor dificile, punând la încercare rezistența și încrederea în sine.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este și Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Însă, confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să-și reevalueze propriile convingeri și să navigheze printre așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga. Această evoluție a personajului aduce o adâncime și o complexitate în narativă, evidențiind conflictele generționale și diferențele de perspectivă.

Citește și: Cine este și câți ani are Serkan Tınmaz, actorul care dă viață personajului Umut din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprins carismaticul actor alături de colegii săi, dincolo de platourile de filmare

„O Dragoste" nu doar explorează relațiile interpersonale, ci și aduce în prim-plan conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile, care țin publicul pe marginea scaunelor în fiecare episod.

Cu o distribuție de excepție, care include nume de renume internațional precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu, "O Dragoste" promite să fie unul dintre cele mai captivante și așteptate seriale ale momentului. Actorii renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, contribuind la crearea unei experiențe de vizionare memorabile pentru publicul din întreaga lume.

Astfel, "O Dragoste" se impune ca unul dintre acele seriale care nu doar că distrează și captivează, ci și provoacă la reflecție și introspecție. Prin explorarea unor teme precum iubirea, familia și lupta împotriva normelor sociale, acest serial turcesc se afirmă ca o operă remarcabilă în peisajul vast al divertismentului contemporan.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .