Abia acum s-a aflat! Motivul pentru care Iancu Sterp ar putea fi unicul moștenitor al averii mamei Geta: „Îți rămâne moșia”

Autor: Lavinia Medrea

Abia acum s-a aflat! Motivul pentru care Iancu Sterp ar putea fi unicul moștenitor al averii mamei Geta: „Îți rămâne moșia”

Sursa: Instagram Iancu Sterp

Iancu Sterp ar putea fi unicul moștenitor al averii mamei Geta, cu o simplă condiție. Iată despre ce este vorba!

Iancu Sterp este singurul frate din familie care nu s-a căsătorit, dar nu va mai dura mult și va face pasul cel mare cu Denisa, actuala lui iubită, cu care are mari planuri de viitor. Se pare totuși că există și beneficii în a fi singurul frate necăsătorit: Iancu Sterp ar putea fi cel care primește toată averea mamei Geta, dacă rămâne în casă cu ea! 

Motivul pentru care Iancu Sterp ar putea rămâne cu averea mamei Geta

Iancu Sterp și Denisa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună și nu mai este un secret faptul că cei doi au mari planuri de viitor și de familie. Dacă Iancu decide să se însoare cu Denisa și să rămână în casa mamei Geta chiar și după acest mare eveniment, averea ei îi va reveni lui, potrivit afirmațiilor lui Culiță Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp a aflat cine i-a furat banii din seif?! Nimeni nu ar fi crezut că ei sunt hoții: „I-am adus în casă”

Fratele lui Iancu, Culiță, este încrezător că Denisa se va înțelege cu mama Geta și îl încurajează pe Iancu să rămână în casa mamei Geta chiar și după ce se căsătoresc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culiță Sterp îl susține pe Iancu să rămână la mama Geta pentru a stăpâni „moșia”

„El e ultimul (n.r: care nu s-a însurat.). Îți rămâne moșia mamei Geta, vezi ce faci cu ea.”, a declarat Culiță.

„Chiar aveam discuția asta cu mama, că toți și-au luat zborul din cuib, acum își ia și Geta și eu nu știam ce să fac, să-mi iau și eu zborul sau nu.

Îmi e și milă, nu aș lăsa-o singură acasă, că asta urăște cel mai mult pe lume, să rămână singură.(...)

Citeste si: Culiță Sterp, Iancu Sterp și surorile lor, la doar un pas de moarte. Detalii înfiorătoare despre accidentul în care au fost implicați: „O dat într-un cap de pod și am pus mașina în cap și s-o proptit de stâlp”

M-am gândit să fac o casă peste drum, că mi-ar fi greu cu mama și soția în aceeași casă!”, a afirmat Iancu Sterp.

„Nu cred că ar fi cazul la Denisa (n. red. Denisa Coțolan, actuala iubită a lui Iancu Sterp), că ea se înțelege foarte bine cu mama...”, a mai spus Culiță Sterp, în cadrul unui podcast.