Abia isi unisera destinele in fata lui Dumnezeu si, la doar o saptamana, au sfarsit intr-un accident cumplit!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 19:38

Este vorba despre doi tineri care au pierit ieri pe Drumul National 2 impreuna cu inca doi prieteni. Mai mult decat atat, tanara care abia se casatorise se pare ca era insarcinata.

Cei patru tineri aflati in masina mortii  se intorceau de la pescuit, pe DN 2. In dreptul localitatii Slobozia Bradului, s-au oprit ca sa vireze la stanga. Nici bine nu s-au oprit ca masina lor a fost lovita de un autoturism care venea din spate, pe aceeasi banda.  Impactul a fost atat de puternic incat masina in care se aflau cei patru tineri a fost proiectata pe contrasens, intr-o cisterna care circula regulamentar.

In urma impactului, cei patru tineri au suferit rani atat de grave incat nu au mai putut fi salvati. Doi dintre ei abia se casatorisera, aveau planuri mari, mai ales ca tanara in varsta de 20 de ani ar fi fost insarcinata. Cel care ii devenise sot, abia de o saptamana, era si el in floarea varstei, avea doar 25 de ani. Si prietenii lor erau la inceput de drum in viata, soferul avea 27 de ani si cealalta tanara din masina, 19.

In urma accidentului au mai avut de suferit si pasagerii aflati in masina care a provocat accidentul. Aceasta a fost lovita la randul ei de un alt autoturism venit din spate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ranitii au fost transportati cu ambulantele la spitalele din Focsani si din

Ramnicu Sarat.