Acasa la Vica Blochina. Fotografii in EXCLUSIVITATE cu Piturca si fiul sau ilegitim

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 10:55

Echipa "CanCan TV" a poposit in cuibusorul de nebunii al Vicai Blochina, fosta amanta a lui Victor Piturca.

Vica si Victor Piturca au avut timp de 16 ani o relatie ascunsa de ochii presei, dar si de cei ai familiei selectionerului. Din aceasta legatura s-a nascut un baietel, Edan, acum in varsta de 5 ani.

 

Vica si fiul ei locuiesc in prezent in Romania, intr-un apartament oferit de Victor Piturca. Relatia dintre Vica si Piturca s-a incheiat in august 2011. De atunci ea si fostul fotbalist nu au mai discutat.

Cel mai tare o doare faptul ca Victor Piturca nu a incercat sa-si vada copilul.

 

Chiar daca povestea de dragoste dintre cei doi a luat sfarsit, Vica doreste ca selectionerul sa aiba o relatie deschisa si normala cu fiu lor, Edan. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Fosta amanta a dezvaluit ca acesta este motivul pentru care a intentat procesul de paternitate. Vica sustine ca ii este greu sa il vada pe micutul Edan suferind dupa tatal lui care nu mai vine sa il vada.

 

Victoria Blochina a prezentat in exclusivitate fotografii cu ea, Victor Piturca si Edan. Din cauza ca ora era tarzie, echipa "CanCan TV" l-a gasit pe micut dormind adanc in camera lui.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.