Acccidente si nervi intinsi la maxim pe drumurile catre mare si munte!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:17

Un copil de doi ani si o alta tanara raniti in accident au fost transPortati cu elicopterul la Spitalul de Urgenta din Constanta!

 Cei care au suferit rani in urma coliziunii au refuzat ajutorul din partea medicilor, doar rugamintile lor i-a mai induplecat.

Accidentul s-a produs din cauza neatentiei unui sofer care nu a vazut ca toate masinile din fata stationau. A intrat intr-un autobuz cu turisti din ucraina, iar alte 5 masini s-au ciocnit.

Traficul rutier inspre Agigea a fost blocat ore in sir. Zeci de echipaje de la pollitia rutiera au incercat sa tina in frau traficului infernal. 


Uitati-va la aceste imagini si ganditi-va cam cate ore au stat turistii pe drumul inspre munte! S-a circulat cu 20 de kilometri la ora! Si s-a stat si pe loc chiar si zeci de minute!

In mai multe statiuni de pe Valea Prahovei, autoritatile au inceput montarea de pasarele pentru a fluidiza traficul. Dar pana vor fi terminate soferii sunt obligati sa o ia pe strazi laturalnice.



Multi spun ca nu pot sau nu vor sa foloseasca pasarelele. Primarii din Busteni si Azuga au solicitat autoritatilor centrale instalarea unor lifturi, dar înca nu au primit raspuns.