Accesorii auto de interior - huse auto personalizate

Author: B.M.
Actualizat: 13 iul 2020, 12:41

Husele auto personalizate sunt cele mai căutate accesorii auto, conform mărturisirilor șoferilor care dețin o masina de cel puțin 3 ani.

Cu un efort minim din punct de vedere financiar putem da un nou "look" autoturismului personal, adaugand în același timp și un grad sporit de confort. în funcție de ce ne dorim putem alege între huse auto huse auto personalizate sau huse auto universale, fiecare dintre acestea avand avantajele sale.

Accesoriile auto de interior au dublu rol: estetic, de a "infrumuseta" autoturismul, dar și practic, urmand sa ne crească gradul de confort, atat al șoferului cat și al pasagerilor. Recomandarea specialistilor este sa alegem accesorii auto dedicate, altfel spus huse auto personalizate, tocmai pentru a le putea adapta nevoilor și dorințelor noastre.

Cum alegem cele mai bune huse auto pentru masina noastra?

În primul rand trebuie sa ne asigurăm ca setul de huse auto care ne interesează este compatibil cu modelul și marca de masina. Producătorii auto au, de obicei, recomandări specifice pe care le putem consulta pentru a ști cu certitudine acest lucru. Un alt element important de care trebuie sa ținem cont este materialul din care acestea sunt realizate. Exista variante de huse auto din imitație de piele, sau din piele, huse auto dedicate realizate din diverse materiale textile sau chiar din poliester. Evident ca cele din piele sunt cele mai calitative, însă acestea vor avea și prețul cel mai mare. Nu uitați ca husele auto din imitație de piele, sau din piele, sunt și ceva mai greu de întreținut, astfel că trebuie sa fiți atenți la zgarieturi sau orice tip de pata ce poate apărea.

Dacă ne dorim un set de huse auto universale, trebuie sa fim foarte atenți la modul în care acestea se pliaza pe tipul de masina. Zone precum airbagurile laterale, centurile de la locurile din spate sau sistemul de prindere ISOFIX s-ar putea sa nu fie prevăzute în husele auto universale, de aceea este mai bine sa verificati. în plus, numărul de piese din care este compus setul de huse poate sa difere fata de cele originale. în acest caz fie va trebui sa renunți la protejarea anumitor zone, cum ar fi tetierele, fie va trebui improvizat.

O varianta simpla, relativ ieftină și ușor de instalat o reprezinta setul de huse auto tip maieu. Acestea, dupa cum le spune și numele, "imbraca" parțial scaunele și bancheta, putand fi achizitionate separat. Modelele existente pe piata sunt făcute pentru a se plia pe majoritatea mașinilor, fiind realizate, în general, din tipuri de material care includ bumbacul sau poliesterul.

Pentru familiile care au copii, mai ales, un aspect demn de luat în seamna este cat de usor pot fi scoase husele pentru a fi spalate. Retineti faptul ca, în general, seturile de huse auto subtiri, din material textil, sunt cele care pot fi spalate la masina de spalat. Pentru husele auto din imitatie de piele, sau din piele, varianta de spalare ramane cea manuala.

Daca tot sunteti la capitolul "cadouri pentru masina", va puteti uita și la un set de covorase auto dedicate, sau chiar la o cotiera auto dedicata, daca nu exista deja în dotarea standard. Pentru un cost minim veti adauga un grad de confort, și de frumusete, autoturismului personal.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.