ACCESORIILE pe care Nihan le-a purtat la nunta cu Kemal au avut puternice accente simbolice! Uite ce a purtat in par actrita Neslihan Atagul! Cadrul in care s-a desfasurat nunta a fost unul de vis

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 15:48

Nihan a purtat cateva accesorii care au avut o puternica simbolistica pentru relatia pe care a avut-o cu Kemal si acest lucru s-a reflectat in toata aparitia ei.

La nunta cu Kemal, Nihan a purtat o rochie diafana, simpla, din voal, insa ceea ce a atras atentia a fost coronita din stelute de mare si perlute pe care actrita a purtat-o pe cap. Toata tematica nuntii a fost una solara, actrita alegand ca in buchetul de mireasa sa poarte floarea soarelui. Intreg decorul a fos tunul simplu, insa cu o puternica incarcatura emotionala.

Ca si in viata reala, Neslihan a preferat simplitatea in locul opulentei si asta s-a vazut la propria-i nunta cu actorul Kadir Dogulu. Uite cate imagini extrem de emotionante cu Nihan!

Citeste si: ASU (Melisa Asli Pamuk) din "Dragoste infinita" are o relatie speciala cu fratele ei, Kaan Pamuk! Iata cat de apropiati sunt acestia si cum isi petrec timpul liber impreuna! VEZI imagini spectaculoase cu cei doi frati!

Citeste si: BURAK OZCIVIT din "Dragoste infinita" si KEREMCEM DURUK din Bahar: Viata furata, fotografiati impreuna, dupa ce s-a zvonit ca sunt RIVALI! Iata cine a reusit sa ii aduca laolalta! VEZI imagini inedite!

 

A post shared by Hilal Saral (@hilalsaral) on

 

A post shared by Hilal Saral (@hilalsaral) on

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.