Accident bizar între un TIR și un cerb! Animalul a fost cât pe ce să ucidă șoferul. Cum a avut loc întâmplarea

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 sep 2023, 02:40

Animalul a fost cât pe ce să ucidă șoferul. Cum a avut loc întâmplarea

Sursa: Pixabay/Captură Facebook Tele 9TV - colaj Kanal D

Un accident bizar a avut loc între un TIR și un cerb. Animalul a ajuns, în mod surprinzător, în cabina șoferului, și a fost pe aproape să-l ucidă pe bărbat,

Un cerb care a ajuns într-o manieră ciudată în cabina unui TIR și a fost foarte aproape să-l ucidă pe șofer. A fost nevoie de un excavator pentru ca animalul să fie scos din cabină, iar intervenția n-a fost deloc ușoară, relatează România TV.

Un ren a ajuns în cabina unui șofer de TIR și a fost aproape să-l ucidă

Cerbul a ajuns în cabina șoferului de TIR după un accident destul de urât. Animalul a fost lovit de autocamion atunci când traversa șoseaua spre pădurea în care locuiește. 

Cerbul a apărut deodată pe șosea, astfel că șoferului i-a fost imposibil să îl evite, lovindu-l atât de puternic încât a ajuns în cabina TIR-ului prin parbriz.

Citește și: Accident grav în Capitală! O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca. Ce s-a întâmplat cu oamenii din autoturism

Un tânăr de 21 de ani a ajuns cu mașina sub un taxi parcat

Autoturismul în care se afla un șofer de 21 de ani a fost lovit de o altă mașină. Primul șofer a intrat cu mașina sub un taxi care era staționat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Imediat după eveniment, tânărul de 21 de ani și-a contactat părinții, care au venit de îndată la locul accidentului, speriați de faptul că fiul lor ar putea fi rănit.

Citește și: Tragedie fără margini în Buzău! Un băieţel de un an și o fetiță de doi au murit, arși de vii într-un incendiu

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, ci au existat doar pagube la autoturisme.

Taximetristul a aflat de la vecini că mașina lui a fost distrusă în timp ce era parcată pe trotuar.

„Nu știu prea multe amănunte, eram în casă, dormeam și m-a sunat un vecin. Am ieșit afară”, a declarat șoferul de taxi.

La locul accidentului s-au sesizat mai mulți pompieri și medici, iar polițiștii au demarat o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

„Din primele informații, 3 autoturisme dintre care două în mișcare și unul staționat au fost implicate într-un eveniment rutier pe Calea Rahovei, nr 291. Din fericire, nu au fost victime. Ambii conducători auto au fost testați, rezultatul fiind zero”, au declarat reprezentanții  INFOTRAFIC.

 

Taguri: