Accident cu masina scolii de soferi! Ce a patit o batrana care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 06:25

O batrana traverseaza regulamentar strada, dar este izbita de asfalt de o masina care nu a oprit la timp.

Cat ne neatent este soferul incat sa nu opreasca la trecerea de pietoni cand o batrana traverseaza regulamentar?! Momentul este socant!

Cu 2 pungi in maini, femeia imbracata in negru se uita in stanga, in dreapta si apoi paseste pe trecerea de pietoni. De pe strada adiacenta se apropie o masina.

Femeia grabeste pasul, dar masina nu se opreste! Impactul se produce, iar femeia cade la pamant! Primul care iese din masina este instructorul, de pe scaunul din dreapta! Imediat iese si elevul aflat la volanul masinii.

Isi inchide usor usa, nu se grabeste sa ajunga la victima.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Instructorul, insa, o ridica de brate pe batrana cazuta la pamant.

Se pare ca femeia poate sta pe propriile picioare. Cei doi o ridica, o iau in masina si pleaca. De aceasta data, instructorul este cel care se urca la volan, grabit s-o duca pe batrana la spital. Din fericire, victima in varsta de 63 de ani nu a fost grav ranita.

Cel care va da socoteala in fata legii pentru ceea ce s-a intamplat este instructorul. El nu mai are voie sa practice aceasta meserie timp de un an.