Accident cu victime în Mehedinți! Un TIR a spulberat o mașină. O femeie a murit, un bărbat și doi copii au fost duși de urgență la spital

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 apr 2023, 06:35

Accident cu victime în Mehedinți! Un TIR a spulberat o mașină. O femeie a murit, un bărbat și doi copii au fost duși de urgență la spital

Sursa: Observator News

Astăzi, un accident de proporții a avut loc în Mehedinți, între un TIR și un autoturism. O femeie de 30 de ani a decedat, iar alte trei persoane au fost duse la spital.

O femeie de 30 de ani a decedat în urma coliziunii dintre TIR și mașină, iar alte trei persoane, un bărbat și doi copii, au fost transportați la spital, marți sera, în localitatea Valea Anilor, județul Mehedinți, potrivit informațiilor Observator.

Citeste si: Accident îngrozitor într-un parc de distracții- O adolescentă a murit, iar alți 2 copii, răniți. Cum a fost posibil

La locul accidentului s-au deplasat doua echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare pentru a salva victimele. Accidentul a avut loc în această seară, pe DN 56 A, la intersecția cu localitatea Valea Anilor.

Accident cu victime în județul Mehedinți. O femeie de 30 de ani a murit

„La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme.

Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital”
, a transmis ISU Mehedinţi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine era tânărul care a murit sâmbătă în accidentul produs pe Șoseaua Antiaeriană, din Capitală- Detalii tulburătoare

Din păcate, în urma accidentului, o femeie în vârsta de aproximativ 30 de ani murit. Decesul a fost declarat de către medicul SAJ. A cincea persoană implicată în accident, șoferul de TIR, nu a vrut să accepte îngrijirile medicale.

Pompierii au luat măsuri de evitare a incendiilor la autovehiculele implicate în accident.

Știre în curs de actualizare.