Accident cumplit cu un autocar plin de copii, în Bulgaria: 12 victime - Panul roșu de intervenție, activat

Author: Alina Petre
Actualizat: 15 aug 2022, 09:21

Accident grav în Bulgaria

Un teribil accident de circulație a avut loc în Bulgaria. Un autocar plin cu copii s-a răsturnat. Panul roșu de intervenție a fost activat.

A fost dezastru pe o șosea din Bulgaria, după ce un autocar plin de copii s-a răsturnat. 12 victime au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Accidentul a avut loc în oraşul Stara Sagora din sudul Bulgariei și se pare că autocarul se deplasa spre capitala Sofia când a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Citeste si: Accident grav în Bulgaria! Un autocar plin cu români a intrat violent în mai mulți copaci. Patru persoane și-au pierdut viața

Șoferul autocarului a pierdut controlul volanului

Potrivit martorilor, șoferul autocarului înmatriculat în Serbia a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț.

În urma impactului opt copii şi patru adulți au fost transportați la spital, unii cu răni grave, a anunțat ministerul bulgar de interne. Alţi pasageri au fost examinați şi au primit tratament medical.

Reprezentanții spitalului din Stara Zagora au precizat că pacienții vor primi o evaluare a stării de sănătate pentru a li se stabili amploarea rănilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Conform primelor informații de la fața locului, accidentul nefericit a avut loc din cauza unei erori a șoferului. Se pare că atenția acestuia a fost distrasă în autocar, a declarat ministrul de interne Ivan Demerdjiev pentru postul bTV.

Autocarul pornise spre Belgrad de pe coasta Mării Negre şi avea la bord 38 de copii şi zece adulţi din Serbia.

Copiii participaseră la un festival de folclor în staţiunea de pe litoral Slancev Briag (Sunny Beach).

Accidentul s-a produs nouă zile după un altul, petrecut tot în Bulgaria, în care a fost implicat un autobuz din România. În urma impactului au murit patru persoane.

Un autocar plin cu români a intrat în mai mulți copaci. 4 persoane au murit

Tragedia a avut loc în Bulgaria pe 6 august, în jurul orei 01:30 dimineața.

Autocarul transporta 18 români și șapte persoane de origine turcă, iar patru dintre ele și-au pierdut viața.

Tragicul accident a avut loc între două sate din regiunea Veliko Tarnovo, Kutsina și Polikraishte. Autocarul a intrat într-o mașină, după care a ricoșat în copacii care se aflau pe marginea șoselei.

Conform informațiilor puse la dispoziție de presa din Bulgaria, pasagerii care se aflau în mașina oprită au scăpat cu viață, deoarece au reușit să iasă din autovehicul.

Citeste si: O nouă tragedie s-a produs în Bulgaria- 2 români răniți și 2 ucraineni au murit într-un îngrozitor accident de circulație

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.