Accident cumplit, în Bacău - 5 victime, între care 2 copii - Cum s-a produs tragedia

Autor: Alina Petre
Actualizat: 17 mai 2023, 02:45

Accident grav în Bacău

Un grav accident s-a produs, miercuri după-amiază, în Bacău. În urma impactului cinci persoane au fost rănite, între care și doi copii.

Un cumplit accident de circulație a avut loc, miercuri după-amiază, în Bacău. Cinci persoane au fost rănite, între care și doi copii.

Accidentul s-a produs pe E 85, în localitatea Nicolae Bălcescu, din Bacău.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ.

Citeste si: Încă un accident mortal pe DN1- Pieton, spulberat de o mașină- Traficul, restricționat

Cum s-a produs tragedia

Un autoturism a pierdut controlul volanului în timp ce efectua virajul la stânga și a intrat într-o mașină care circula pe sensul opus.

„O soferiță de 36 de ani din N Bălcescu, în timp ce conducea un autoturism pe E85, pe direcția Bacau – Sascut, la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu autoturism condus din sens opus de o femeie

de 45 de ani. Din impact au rezultat 3 victime, ambele conducatoare și o pasagera din Faraoani. Cele două soferițe nu au consumat alcoo
l”, potrivit IPJ Bacau.

În urma impactului cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Salvatorii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în localitatea Nicolae Bălcescu, pe E85, în urma unui apel care anunţa producere unui accident rutier. De urgenţă, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. În urma accidentului dintre două autoturisme au rezultat cinci victime", a precizat ISU Bacău.

O victimă a fost descarcerată şi preluată, conştientă, pentru a fi transportată la o unitate medicală de către SAJ Bacău, iar alte două victime au fost transportate, de asemenea, la spital, potrivit sursei citate.

Două victime minore care au fost implicate în accidentul rutier au fost evaluate de către echipajul SMURD şi au refuzat transportul la spital.

Accident mortal pe DN1- Pieton, spulberat de o mașină

Un grav  accident de circulație a avut loc pe DN1. Un pieton care mergea pe marginea drumului a fost acroșat de un autotursim, iar în urma impactului acesta a decedat.

Accident s-a produs miercuri, în localitatea Băicoi, județul Prahova.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Ploiești-Brașov, în localitatea Băicoi, județul Prahova, un autoturism a accidentat mortal un pieton care circula pe suprafața de rulare.

Citeste si: Accident înfiorător- 20 de persoane arse de vii, după ce un autobuz s-a ciocnit cu o cisternă- Detalii șocante

 

 

Taguri: