Accident cumplit, în Capitală! O femeie, spulberată de un tren de călători

Author: Alina Petre
Actualizat: 18 apr 2023, 04:10

O femeie a fost lovită de tren, în București

Un cumplit accident s-a produs în Capitală. O femeie a fost spulberată de trenul care circula spre Brașov.

Un grav accident  a avut loc, duminică, la halta Pajura din București. O femeie a murit după ce a fost lovită de trenul care mergea spre Brașov.

Din primele informații, se pare că victima, o femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani, ar fi traversat linia de cale ferată fără să se asigure.

Circulația feroviară a fost blocată temporar pe firul 2 de circulăție, până la finalizarea cercetării la fața locului.

Pe firele 1 și 3 circulația s-a defășurat cu restricție de viteză de 30km/h.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis deja un dosar penal și în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Citeste si: Cine era tânărul care a murit sâmbătă în accidentul produs pe Șoseaua Antiaeriană, din Capitală- Detalii tulburătoare

Un tânăr a murit într-un grav accident pe Șoseaua Antiaeriană, din București

Un accident  grav a avut loc, sâmbătă dimineața, pe Șoseaua Antiaerieană, din București. În urma impactului devastator un tânăr și-a pierdut viața.

Un tânăr a murit după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un copac. Accidentul s-a produs, sâmbătă dimineața, în jurul orei 05:30, pe Șoseaua Antiaerieană, din București.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Potrivit martorilor, acesta circula cu viteză, a pierdut controlul volanului şi-a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului, lângă zidul Cimitirului Tudor Vladimirescu.

Bărbatul a rămas încarcerat, fiind necesară intervenția pompierilor. Din nefericire, impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a decedat pe loc.

Medicii care au sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Accidentul ar fi fost anunțat la 112 de un șofer de autobuz aflat pe traseu.

Cine era tânărul 

Tânărul care a decedat în accident avea 26 de ani, iar acasă îl aștepta un bebeluș de doar 3 luni. Familia este devastată în urma tragicului eveniment.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis deja un dosar penal și în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Citeste si: Accident îngrozitor într-un parc de distracții- O adolescentă a murit, iar alți 2 copii, răniți. Cum a fost posibil

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.