Accident cumplit în Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla s-a rupt în două

Author: Laura Macovei
Actualizat: 27 oct 2023, 09:17

Accident cumplit în Constanța. Un tânăr de 21 de ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla s-a rupt în două

Sursa: PixaBay

Un accident cumplit a avut loc joi noapte, pe un bulevard din Constanța. Un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea și s-a răsturnat.

În urma impactului devastator, tânărul nu a mai avut nicio șansă la viață.

Un tânăr a murit pe loc, după ce mașina pe care o conducea s-a rupt în două

Ieri noapte, tânărul în vârstă de 21 de ani se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, când la un moment dat a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. Mașina a fost pur și simplu ruptă în două și a ajuns într-un gard, iar tânărul a fost aruncat din mașină, pe asfalt. 

Mai multe bucăți din caroserie au fost împrăștiate la câțiva metri de locul accidentului. 

Echipajele medicale care au sosit la fața locului i-au acordat imediat primele îngrijiri medicale tânărului, însă nu au mai putut face nimic decât să constate decesul acestuia. 

Citește și: Pietonul peste care a căzut femeia care s-a aruncat de la etajul cinci al firmei în care lucra a murit la spital. Aceasta fusese supusă unei intervenții chirurgicale

„Accident rutier cu autoturism răsturnat în Constanţa, pe b-dul. Aurel Vlaicu. La locul accidentului a fost găsită o victimă inconştientă (bărbat, 21 ani), aruncată din autoturism în afară părţii carosabile", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. 

Doi soți au murit într-un accident produs de un tânăr beat și drogat

La începutul săptămânii, doi soți care se întorceau de la un concert în biserică și-au găsit sfârșitul pe un drum din județul Cluj. 

Cei doi au fost izbiți de un tânăr care intrase într-o depășire și a forțat intrarea pe banda sa, lovind autoturismul în care se aflau aceștia.

Citește și: ”Era aproape în comă alcoolică cel care a provocat accidentul” Anunțul trist făcut de Oana Roman, după ce s-a întors de la spital

După testarea cu aparatul etilotest, s-a dovedit faptul că tânărul consumase alcool, iar analizele toxicologice sugerează că acesta a consumat și droguri. 

„A fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 00.60

miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, iar la testarea cu aparatul drug test au reieşit indicii cu privire la prezenţa substanţelor psihoactive”,  a transmis Iulian Timşa, purtător de cuvânt IPJ Cluj, potrivit Observator.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.