Accident cumplit în Dâmbovița! Microbuz cu 9 persoane la bord a intrat în coliziune cu un autoturism

Author: Alina Petre
Actualizat: 28 iun 2023, 04:35

Accident cumplit în Dâmbovița

Un grav accident a avut loc în această seară în Dâmbovița. Un microbuz cu nouă persoane la bord a intrat în coliziune cu un autoturism.

Un cumplit accident de circulație s-a produs în localitatea Nisipuri, județul Dâmbovița. O persoană a fost rănită în urma coliziunii dintre un microbuz în care se aflau nouă persoane și un autoturism.

Citeste si: Cine este șoferița beată care a făcut accident și a coborât din mașină în lenjerie intimă

Microbuz cu 9 persoane la bord a intrat în coliziune cu un autoturism

Un microbuz în care se aflau nouă persoane a fost implicat într-un accident rutier, în noaptea de marți spre miercuri, pe raza localității Nisipuri, din județul Dâmbovița. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Detașamentul de Pompieri Târgoviște, cu o autospecială de stingere, o descarcerare și o ambulanta SMURD.

În sprijin a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

O singură persoană, constientă, a primit ingrijiri medicale de la echipajele SMURD si SAJ.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii accidentului rutier.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O șoferiță beată a făcut accident și a coborât din mașină în lenjerie intimă

O șoferiță a provocat un  grav accident de circulație, după ce a pierdut controlul volanului, a intrat într-un cap de pod și s-a răsucit pe șosea.

Femeia avea alcoolemie de 0,85 la mie alcool pur în aerul expirat. 

Accident a avut loc acum două nopți în comuna Moșneni, din județul Argeș, iar  tânăra se afla sub influența alcoolului  și când a ieșit din mașină avea doar chiloții pe ea.

Șoferița este Maria, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Pitești. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă cea în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

În momentul în care s-a dat jos din mașină șoferița era îmbrăcată doar în chiloți și o bluziță, potrivit   anchetaonline.ro.

Tânăra a cobor din mașină în lenjerie intimă

Tânăra a condus sub influența băuturilor alcoolice și s-a oprit cu mașina într-un cap de pod. În urma impactului, ea a ieșit din autoturism în lenjerie intimă, iar familia i-a adus haine de schimb.

Accidentul i-a uimit și pe oamenii legii, mai ales că tânăra de 21 de ani conducea beată și purta doar lenjerie intimă.

Citeste si: Mamă și fiica, dispărute după ce mașina lor a căzut într-un crater apărut pe o șosea

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.