Accident cumplit în Dolj! Doi tineri în vârstă de 18 ani și-au pierdut viața în mod tragic, după ce s-au rostogolit de mai multe ori cu mașina în care se aflau

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 apr 2023, 03:55

Accident cumplit în Dolj! Doi tineri în vârstă de 18 ani și-au pierdut viața în mod tragic, după ce s-au rostogolit de mai multe ori cu mașina în care se aflau

Sursa: Observator News

Un accident cumplit a avut loc în Dolj, în această dimineață. Un băiat și o fată, amândoi în vârstă de aproape 18 ani, și-au pierdut viața pe DN 6B, în afara localității Dudovicești.

În dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 04:00, un băiat de 18 ani și o fată care ar fi trebuit să împlinească 18 ani peste câteva zile, și-au pierdut viața, în urma unui accident de proporții. Totul s-a întâmplat pe DN 6B, în afara localităţii Dudoviceşti, în județul Dolj.

Doi tineri în vârstă de 18 ani au murit într-un accident cumplit în dimineața zilei de astăzi, în județul Dolj

Conform informațiilor transmise de poliţişti, un tânăr de 18 ani din Craiova conducea o mașină pe DN 6B, în afara  localității Dudovicești, dinspre Craiova către Melinești, a pierdut controlul volanului și s-a rostogolit de mai multe ori cu mașina, în afara carosabilului, potrivit Observator.

Citeste si: Accident teribil în Dâmbovița în cursul nopții de ieri! Sunt 12 victime după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină pe contrasens

Tânărul, care avea permis de doar două luni de zile, a murit pe loc. Pasagera de pe scaunul din dreapta a decedat, de asemenea, în urma accidentului tragic, fiind aruncată din mașină atunci când s-a rostogolit. Tânăra urma să împlinească 18 ani în următoarele zile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Potrivit martorilor, tânărul ar fi mers cu viteză în momentul accidentului.

Fata a fost găsită câteva ore mai târziu, în spatele unui gard.

„În această dimineață, ora 04.40 polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 6 B, în afara localității Dudovicești, a avut loc un accident rutier. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un tânăr de 18 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.

6 B, în afara localității Dudovicești, din direcția Craiova către Melinești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o tânără de 18 ani, din comuna Almăj, pasager în autoturism au decedat”, au transmis polițiștii IPJ Dolj.

Citeste si: Cine este Ionuț, copilașul în vârstă de 10 ani, care și-a pierdut viața într-un accident rutier. Băiatul era capul familiei și cerșea pentru a-și ajuta familia

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a găsi cauzele exacte pentru care s-a produs această tragedie.