Accident cumplit în Galați! Un bărbat, care conducea sub influența stupefiantelor, a lovit trei minore pe trecerea de pietoni

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 apr 2023, 06:40

Accident în Galați. Trei minore, lovite pe trecerea de pietoni de către un șofer care se afla sub influența substanțelor psihoactive

Sursa: IPJ Galați

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Galați a lovit trei minore pe trecerea de pietoni, aflându-se sub influența substanțelor stupefiante, arată Inspectoratul de Poliție Județean Galați.

Conform informațiilor puse la dispoziție de către Inspectoratul de Poliție Județean Galați, poliţiştii rutieri au fost alertați prin apel la 112 că pe strada Milcov din municipiul Galaţi a avut loc un accident rutier, și că trei minore au fost lovite, relatează Digi24.

Un bărbat care a consumat substanțe stupefiante înainte să urce la volan a lovit trei minore care traversau strada regulamentar, în Galați

Poliţiştii care s-au deplasat la locul accidentului au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul Galaţi, a accidentat trei minore, toate în vârstă de 15 ani, domiciliate în municipiul Galați, care se angajaseră în traversarea străzii pe trecerea pietonală a străzii Milcov, în timp ce conducea un autoturism sub influența substanțelor stupefiante.

Citeste si: O fată de doar 13 ani, spulberată de un șofer de 22 de ani, chiar pe trecerea de pietoni

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați ajunși în scurt timp la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, având direcția de deplasare dinspre strada Ionel Fernic către strada 1 Decembrie 1918, ar fi surprins și accidentat 3 minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galați, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În

urma acestui eveniment, două dintre minore au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive- cocaină. Urmează să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În urma acestui accident, două dintre cele trei fete au suferit leziuni şi au fost duse la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Galaţi, arată Agerpres.

Șoferul inculpat avea permis de conducere valabil, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive, pentru cocaină.

Citeste si: Accident terifiant cu 5 răniți, între care un copil, în Bacau- o persoană, în stare gravă

Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și conducerea unei mașini sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.