Accident cumplit în Sibiu, între un microbuz școlar și un autoturism! A fost activat Planul roșu de intervenție

Autor: Laura Macovei

Accident grav în Sibiu, între un microbuz școlar și un autoturism

Sursa: Facebook

Un accident grav a avut loc ieri în județul Sibiu. Au fost implicate un microbuz școlar și un autoturism, iar autoritățile au activay Planul roșu de intervenție.

Ieri, 26 iunie, în județul Sibiu, a fost activat Planul Roșu de intervenție în urma unui accident rutier grav care a implicat 15 persoane.

Două fetițe au fost rănite în urma accidentului

Incidentul a avut loc pe DN1, în zona localității Săliște, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz școlar. În cele două vehicule se aflau 11 minori și 4 adulți.

Citește și: Un tânăr în vârstă de 19 ani a decedat, iar alți doi prieteni au fost grav răniți, după ce au fost catapultați din mașina furată de la părinți

Din nefericire, două fetițe de 8 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital pentru tratament. Din fericire, celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat internare după evaluarea medicală la fața locului.

„ISU Sibiu intervine de urgenţă pe DN1 în zona Sălişte la un accident rutier în care sunt implicate un autoturism şi un microbuz şcolar. La faţa locului intervin patru echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială stingere, una de transport personal şi victime multiple şi două ambulanţe SAJ dintre care una cu medic. În accident sunt implicaţi 11 minori şi 4 adulţi”,  a transmis ISU Sibiu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rămâne ca investigațiile să stabilească circumstanțele exacte ale accidentului.

Accident grav între un autocar cu 57 de persoane și un autocamion

În urmă cu doar 3 zile, tot în județul Sibiu a avut loc un accident între un autocar care transporta 57 de persoane și un autocamion.

De asemenea, autoritățile au activat planul roșu de intervenție. 

Citește și: O familie de români a rămas fără bani și acte după ce li s-a furat mașina într-o peninsulă din Grecia! Cum a reușit hoțul să fure cheile bolidului: „A intrat peste noi în casă”

Accidentul s-a petrecut în primele ore ale dimineții, în apropierea localității Porumbacu de Sus, pe DN 1.

În eveniment au fost implicate un autocar, care transporta 57 de persoane, și un autocamion.

Autoritățile au intervenit de urgență și au activat  planul roșu de intervenție  la ora 07:00.

La locul accidentului au sosit imediat echipaje de salvare, inclusiv un elicopter SMURD. Din primele informații, șoferul autocarului a rămas încarcerat și inconștient. Acesta a fost extras de echipele de salvatori și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Celelalte 56 de persoane din autocar au fost evacuate în siguranță. Șoferul autocamionului a scăpat nevătămat și nu a necesitat îngrijiri medicale.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.