Accident cumplit în Suceava: „Soț și soție, ea conducea” O tânără și-a pierdut viața, iar soțul ei a ajuns în stare gravă la spital

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 dec 2023, 09:12

Accident cumplit în Suceava. O tânără și-a pierdut viața, iar soțul ei a ajuns în stare gravă la spital 

Sursa: PixaBay

Un accident rutier grav a avut loc seara trecută între localitățile Dumbrăveni și Bursuceni, județul Suceava. Două autovehicule s-au ciocnit violent, patru victime fiind încarcerate. Din păcate, o tânără și-a pierdut viața.

Ajunse la fața locului, echipajele medicale au găsit toate cele patru victime în stare de inconștiență. 

Din păcate, una dintre aceste victime nu a mai putut fi salvată. 

Tragedie în Suceava: O tânără de 24 de ani a murit într-un accident cumplit

Locuitorii din zonă au apelat numărul de urgență 112, fiind speriați de zgomotul puternic generat de coliziune.

Impactul a fost unul devastator, întrucât medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăra de 24 de ani, constatând ulterior decesul. 

„Celelalte trei victime, trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizate, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”,  a declarat maior Alin Găleată, de la ISU Suceava.

Potrivit unei rude de-a victimelor, tânăra devenise de curând soție, însă destinul i-a fost curmat mult prea devreme. 

„Soţ şi soţie, am înţeles că el nu deţinea permis, conducea ea. Ştiu că recent a fost mire, cu ea, cu şoferiţa”, a mărturisit aceasta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Destinul tragic al Timeei, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul din Arad. Era profesoară de câteva luni și abia își sărbătorise ziua de naștere

„Am văzut avariile, am stat în curte zic e o explozie la o maşină, dar nu ne-am dat seama să fie aşa o tragedie. Foarte mulţi cu viteză şi foarte multe accidente când se izbesc unul în altul, deci e problemă foarte mare", povestește o femeie martor, potrivit Observator.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cauzele desfășurării tragicului eveniment.

Soarta tragică a Timeei, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul din Arad

Timeea Recalo, o tânără de 24 de ani, a avut parte de un sfârșit tragic în urma unui accident grav din Arad. Aceasta era profesoară de câteva luni și abia își serbase ziua de naștere. 

În urmă cu o săptămână, un accident teribil a avut loc pe un drum din Arad, în apropierea localității Păuliș. Timeea și sora ei se întorceau acasă, la Săvârșin, când un excavator, neancorat corespunzător pe trailerul care-l transporta, a căzut direct peste mașina în care se aflau cele două femei.

Sora Timeei, în vârstă de 21 de ani, a supraviețuit, dar a fost transportată în stare gravă la spital.

Din nefericire, pentru Timeea, sosirea echipajelor medicale a fost prea târzie, aceasta fiind deja decedată.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.