Accident cumplit între un autocar plin de nuntași și un camion! Sunt cel puțin șase morți și peste 40 de răniți

Author: Lavinia Medrea

Sunt cel puțin șase morți și peste 40 de răniți

Sursa: Twitter LWCN/PixaBay - colaj Kanal D

Un accident grav rutier a avut loc în Turcia. Un autocar care transporta nuntași a fost lovit de un camion care transporta nisip pentru construcții.

Un autocar plin de nuntași a fost lovit din plin de un camion care transporta nisip pentru construcții. Tragedia s-a soldat cu minim șase morți și 43 de persoane rănite.

Accident cumplit între un autocar plin de nuntași și un camion

Un eveniment ce avea să fie cel mai fericit din viața mirilor și prietenilor acestora s-a transformat într-o mare tragedie. Autocarul în care se aflau toți nuntașii a fost lovit de un camion care transporta tone de nisip pentru construcții, conform presei din Turcia, citată de stirilekanald.ro.

Citește și: Povestea tragică a unui adolescent care a fost ucis la câteva ore după ce și-a serbat ziua de 16 ani. Adolescentul a fost împușcat de mai multe ori

Impactul a avut loc atunci când camionul a schimbat direcția de mers pentru a intra pe autostradă și s-a ciocnit frontal cu autocarul, reușind să ucidă șase persoane, printre care și un ofițer de poliție.

Sunt, de asemenea, 43 de persoane rănite.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Lăsată să agonizeze pe marginea străzii. O mamă a fost lovită în plin de o maşină, iar fiul cu nevoi speciale a fost martor

Tragedia a avut loc în jurul orei 05:00 dimineața în cartierul Honaz din Denizli, Turcia, după ce camionul care transporta nisip pentru construcții a intrat pe contrasens.

În ce stare se află pasagerii răniți

Camionul s-a ciocnit puternic cu autocarul care transporta nuntașii și care se îndrepta spre nuntă. În urma impactului, au decedat șase persoane. Cinci dintre ele au murit pe loc, iar cealaltă a murit la puțin timp după.

Se pare că una dintre victimele acestui accident, spune presa turcă, este ofițerul de poliție Birol Kucuk.

După accident, restul nuntașilor au fost duși la spital.

Este vorba de 43 de persoane rănite în accident, dar nu se cunosc alte detalii despre starea lor de sănătate până la acest moment.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.