Accident cumplit între un autoturism și o autocisternă! Doi tineri au decedat în urma impactului puternic

Autor: Lavinia Medrea

Doi tineri au decedat în urma impactului puternic

Sursa: PixaBay/ISU - colaj Kanal D

Un accident mortal a avut loc pe DN1, localitatea Șaula, comuna Izvorul Crișului.

Un Renault s-a izbit din plin de o autocisternă după ce a intrat pe contrasens. La locul incidentului se aflau două persoane încarcerate, un bărbat și o femeie în vârstă de 23 și, respectiv, 24 de ani. Din nefericire, tinerii au fost declarați decedați la locul tragediei.

Accident cumplit între un autoturism și o autocisternă

Un accident rutier grav a avut loc azi, în jurul orei 08:20, în localitatea Șaula, unde o mașină s-a izbit de o autocisternă.

Din păcate, în urma ciocnirii, cele două persoane aflate în mașină au murit pe loc. ISU Cluj a intervenit la fața locului cu mai multe echipaje de ajutor. 

Citește și: „Iartă-ne, că nu am făcut mai mult pentru tine!”. Cine este Răzvan, tânărul de 20 de ani care și-a pus capăt zilelor în spatele casei

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutie r petrecut pe raza localităţii Şaula, comuna Izvorul Crişului.

În accident au fost implicate o autocisternă şi un autoturism puternic avariat. În autoturism se aflau încarceraţi un bărbat şi o femeie de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezintă leziuni incompatibile cu viaţa”
, a declarat ISU Cluj.

Citește și: Un copil de patru ani și-a pierdut viața, după ce amantul mamei a provocat intenționat un accident rutier, în Suceava. Acesta și soțul femeii au făcut manevre periculoase

Conform primelor informații, șoferul ajunsese la km 522+300 m, după care a intrat pe contrasens la o curbă în stânga, ciocnindu-se violent de un ansamblu de vehicule, respectiv un cap de tractor și o cisternă, conduse de un cetățean din Ucraina, în vârstă de 51 de ani. Șoferul din Ucraina a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Două mașini s-au ciocnit puternic în zona Bibliotecii Naționale

Ciocnirea a fost așa de puternică încât una dintre mașini a fost aruncată peste scuarul de pe mijlocul șoselei, pe sensul opus, iar cealaltă a intrat în doi copaci, pe care i-a smuls din rădăcini.

Accidentul a avut loc după ora 00:00, pe Bulevardul Unirii. Unul dintre șoferi, în vârstă de 22 de ani, a vrut să intre pe banda de autobuz, dar nu s-a asigurat și a fost lovit din plin de un autoturism condus de un tânăr de 25

de ani, care mergea cu viteză.

„Ei mergeau pe aceeaşi bandă, au  schimbat banda la un moment dat, BMW-ul şi-a ţinut banda, iar Golful ar fi intrat în el cu viteză. Da, aveau viteză”, a declarat un martor.

Ambele autoturisme au fost aruncate la câțiva metri distanță în urma impactului. 

„S-a auzit o bubuitură foarte mare. Şoferii sunt ok, maşinile sunt praf, ireparabile”, a mai spus martorul. 

Din fericire, ambii șoferi s-au ales doar cu câteva zgârieturi și au refuzat să fie duși la spital. De asemenea, rezultatul a fost negativ după ce au fost testați cu aparatul etilotest.