Accident cumplit la Sibiu! Șase victime au fost implicate, printre care și trei copii

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 11 iun 2024, 00:40

Grav accident pe un drum din Sibiu

Sursa: pexels.com

Accidentul rutier a implicat trei mașini. Șoferul uneia dintre ele a intrat pe sensul opus de mers.

Tragicul eveniment s-a întâmplat pe un drum județean din Sibiu.

Citește și: Final tragic pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Destinele lor s-au separat, pentru totdeauna, pe o autostradă din Italia

Cum s-a produs accidentul de la Sibiu

Accidentul de circulație a fost produs de un șofer în vârstă de 55 de ani. Conform spuselor polițiștilor, acesta ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, intrând cu autovehiculul pe contrasens.

Șoferii celor două mașini lovite erau doi bărbați în vârstă de 35 și, respectiv, 24 de ani. În urma impactului puternic, autoturismul condus de cel de 35 de ani a deviat de pe carosabil, răsturnându-se, a transmis IPJ Sibiu, scrie de adevarul.ro.

Intrat pe sensul opus, acesta a lovit două mașini, rezultând 6 victime din cele 10 persoane care se aflau în autoturismele implicate.

Printre cei accidentați se numără trei copii, care au fost răniți la față, și trei adulți: doi bărbați și o femeie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Grav accident în Mureș! 16 persoane au fost rănite. Cum s-a întâmplat tragedia

Victimele implicate în accidentul rutier

Din autovehiculul condus de șoferul de 55 de ani s-au ales cu răni doi pasageri, un băiețel de 6 ani și un bărbat. Însă, în cazul mașinii răsturnate au suferit vătămări toți cei dinăuntrul ei: o femeie de 27 de ani, șoferul, o fetiță de 7 ani și un băiat de 5 ani. 

Potrivit ISU Sibiu, minorii au fost transportați la Spitalul de Pediatrie, iar adulții au fost aduși la secția de Urgențe a Spitalului din Sibiu, cu mai multe traumatisme și contuzii. Ceilalți 4 pasageri, din a treia mașină implicată, nu au dorit să fie transportați la spital.

În urma accidentului s-au prezentat două echipe SMURD la fața locului. De asemenea, a intervenit și un echipaj SAJ, dar și o autospecială de stingere.

Ulterior, traficul a fost îngreunat pe drumul județean 106, la Ruja, potrivit Agerpres.

Citește și: Trei dintre membrii formației Șuie Paparude au fost implicați într-un accident, la Timișoara. În ce stare se află artiștii