Accident CUMPLIT pe DN 1! Un barbat a murit pe loc dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un TIR VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:14

Accident cumplit in aceasta dimineata pe DN1. O masina care circula regulamentar a fost izbita in plin de un TIR, motivul fiind poleiul care acoperea carosabilul. Impactul a fost nimicitor.

Tragedia s-a petrecut dupa ce o autoutilitara a derapat si a fost acrosata de un TIR. In urma impactului mastodontul a patruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de o alta masina care circula regulamentar. Soferul autoturismului, in varsta de 33 de ani, a murit pe loc.

Martorii spun ca accidentul a avut loc din cauza zapezii de pe sosea. Din cauza accidentului traficul in zona a fost blocat mai bine de o ora.


Si in judetul Suceava cinci persoane au ajuns la spital dupa ce soferul unei masini nu a tinut cont de poleiul de pe sosea, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un autoturism care circula regulamentar.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.