Accident de mari proporții în Bacău! Au fost implicate 31 de persoane, printre care doi minori. Care este starea victimelor

Autor: Lavinia Medrea

Un alt accident rutier a avut loc în județul Bacău, între o autoutilitară și un autocar. Au fost implicate 31 de persoane, printre care doi minori.

Astăzi după-amiază, 2 septembrie 2022, 31 de persoane au fost implicate într-un accident rutier care s-a petrecut pe drumul european 85, în judeţul Bacău, relatează România TV.

Accident rutier cu 31 de persoane implicate în Bacău

Un accident rutier a avut loc azi după-amiază între un autocar şi o autoutilitară pe drumul european 85, în judeţul Bacău.

Conform ISU Bacău, în autocar erau 29 de persoane, printre care doi minori, iar în autoutilitară se aflau două persoane.

Citeste si: Tragedie într-un aeroport! O femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce i s-a agățat părul în banda de transport a bagajelor din avion. Cum a fost posibil

Primele informații de la locul accidentului arată că cei doi adulți care se aflau în autoutilitară necesită îngrijiri medicale. Din fericire, niciunul dintre cei care se aflau în autocar nu a fost rănit. 

Pasagerii din autocar nu au fost răniți

Accidentul rutier, în care o autoutilitară și un autocar s-au ciocnit, a avut loc pe drumul naţional 2 – european 85, în localitatea Orbeni din judeţul Bacău. Potrivit ISU Bacău, în autocar se aflau 29 de persoane, printre care doi copii și, din fericire, niciunul dintre aceştia nu a fost rănit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Două persoane aflate în autoutilitară au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereș.

Citeste si: Greșeala fatală care a dus la producerea tragediei aviatice de la Letca Nouă, în urma căreia 2 persoane au murit

Șoferul autoutilitarei şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta au fost răniți și necesită îngrijiri medicale.

Cei doi au fost duși la UPU Bacău.

Traficul rutier pe DN 2 E85 a funcționat pe o singură bandă. Zece salvatori din cadrul ISU Bacău intervin la locul accidentului.

Tot mai mulți morți din diverse accidente în 2022

Tot mai mulți oameni au murit în diferite accidente în ultimul an. Recent, o tânără în vârstă de 26 de ani, care se ocupa cu descărcarea de bagaje de la aeroport a murit după ce i s-a agățat părul într-o bandă transportoare.

Jermani Thompson, în vârstă de 26 de ani, lucra la aeroportul din New Orleans când, pe 30 august, în timp ce descărca un avion Frontier care tocmai aterizase acolo, și-a încurcat părul în banda transportoare.

Ea lucrase pe platformă, o zonă în care aeronavele sunt parcate, încărcate, descărcate, realimentate, îmbarcate și întreținute.

Oficialii spun că femeia a fost transportată de urgență la spital la scurt timp după incident, în jurul orei 22:00, dar a decedat la scurt timp după aceea.

 

Taguri: