Accident de proporții, în Ialomița! Un autocar cu 41 de pasageri s-a răsturnat într-un șanț

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 mar 2023, 12:01

Autocarul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un șanț. La fața locului, a fost nevoie de intervenția mai multor autospeciale

Sursa: ISU Ialomița

Un accident de proporții s-a produs în Ialomița, în această dimineață, 22 martie, când un autocar cu 41 de pasageri s-a răsturnat într-un șanț. Mai multe persoane au ajuns la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Un autocar, care transporta 41 de persoane, s-a răsturnat în Ialomița. 11 persoane au suferit atacuri de panică, având nevoie de îngrijiri medicale.

Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat în Ialomița

Accidentul a avut loc în localitatea Rași, în județul Ialomița. Autocarul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat într-un șanț. La fața locului, a fost nevoie de intervenția mai multor autospeciale.

„Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Rași, în care a fost implicat un autocar, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La locul evenimentului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași și o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia.

În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița",
a declarat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Călărași.

Citește și: Cutremur azi, în România, la primele ore ale dimineții. Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut

11 persoane au suferit atacuri de panică, iar echipele medicale au monitorizat starea lor, chiar la locul accidentului.

Patru dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale mai amănunțite și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările, pentru a afla cum s-a produs incidentul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un bărbat a decedat, după ce a fost agățat de un tramvai

Un bărbat din Timișoara s-a agățat de un tramvai în mers, a fost prins sub acesta și și-a pierdut viața. Incidentul a avut loc în această dimineață, 22 martie, după ce bărbatul s-a dezechilibrat și a ajuns sub roțile mijlocului de transport.

Totul a avut loc în apropiere de Piața Libertății, în zona centrală a orașului. Conform opiniatimisoarei.ro, bărbatul stătea pe o bancă și, în momentul în care a văzut că tramvaiul se pune în mișcare, acesta s-a ridicat și a încercat să deschidă o ușă.

Acesta s-a dezechilibrat și a fost prins sub roțile tramvaiului și, deși, la fața locului, s-au deplasat imediat echipaje SMURD și pompierii, acesta nu a mai putut fi salvat și a fost nevoie să i se confirme decesul.

Citește și: „Încă nu știm cauza morții sau ce s-a întâmplat”. Trupul neînsuflețit al unui sportiv din America a fost descoperit după 14 luni de când a fost dat dispărut

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să afle identitatea bărbatului.

„La data de 22.03.2023, în jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piaţa Libertăţii, iar la intersecţie cu strada Paris a surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a precizat IPJ Timiş.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.