Accident de proporții lângă Timișoara! Două persoane și-au pierdut viața, după ce o mașină a intrat cu viteză într-un TIR, pe celălalt sens se mers

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 ian 2024, 01:15

Un accident de proporții s-a produs pe A1, lângă Timișoara. O mașină a intrat cu viteză, pe contrasens, într-un TIR, iar două persoane au murit în urma impactului. Motorul mașinii a fost aruncat la peste zece metri distanță.

Două bărbați au murit, în apropiere de Timișoara, după ce mașina în care se aflau a intrat cu viteză, într-un TIR, pe A1. Victimele aveau 54 și 64 de ani.

Două persoane au murit în apropiere de Timișoara, după ce au intrat cu mașina, într-un TIR

Mașina a intrat în depășire, dar, pe sensul opus de mers, a intrat cu viteză într-un TIR, condus de un tânăr de 26 de ani.

Motorul autovehiculului a fost aruncat la 15 metri distanță.

„A intrat pe contrasens, doar atât am văzut. Am tras dreapta de volan. Nimic mai mult, făcea o depășire”.

Citește și: „A ajuns lângă femeia pe care a iubit-o ca pe ochii lui”. Doi copii din Olt au rămas orfani, după ce părinții lor s-au stins din viață la doi ani distanță

Conform Poliției Rutiere Timiș, mașina se deplasa pe DJ 691, dinspre Giarmata spre Dumbrăvița. Cei doi bărbați din mașină nu au mai avut nicio șansă și au trebuit să fie scoși dintre fiarele contorsionate de către echipele de salvare.

„A încercat să evite impactul, că l-am văzut că vrea să intre în noi. Am frânat brusc, a tras de volan, dar tot în noi intra”, a precizat cea de-a doua persoană care se afla în TIR.

„Din primele cercetări, auto marca VW se deplasa pe DJ 691 dintre Giarmata spre Dumbrăvița, iar la un moment dat a intrat în depășirea altui vehicul, a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un autotren”, a transmis Adrian Dragostin, de la Poliția Rutieră Timiș.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Potrivit ISU Timiș, trei persoane din cele patru care au fost implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar oamenii legii au deschis dosar pentru ucidere din culpă.

Citește și: Un copil de cinci ani și-a pierdut viața la școală, deoarece profesorii au crezut că se preface și nu au cerut ajutor. Părinții minorului dau în judecată unitatea de învățământ

Un autocar, care transporta 54 de persoane, a derapat

Un autocar, care transporta 54 de persoane, a derapat, chiar la intrarea în Alba Iulia și a ajuns într-un șanț. Cele peste 50 de persoane erau din Iași și se aflau în pelerinaj la mai multe mănăstiri din Transilvania.

Nicio persoană nu a fost rănită, ci s-au ales doar cu o sperietură serioasă.

De vină ar fi fost șoferul autocarului, care nu ar fi văzut indicatoarele care semnalizau lucrările de pe carosabil. Incidentul a avut loc ieri, 25 aprilie, în jurul orei 21:00, când partea dreaptă a autocarului a derapat în șanț.

Potrivit martorilor, relatează observatornws.ro, șoferul autocarului ar fi mers cu viteză, ceea ce l-a făcut să piardă controlul asupra volanului. Acesta, în schimb, susține că de vină sunt lucrările efectuate.

„N-aţi văzut că se lucrează la drum, sau.. De unde, dacă nu sunt semnalizate! Că aşa e în România! Nu sunt lumini puse! Nu este bandă pusă! Nu se semnalizează! Trebuie să murim, ca proştii!'”, susține șoferul, care este contrazis de purtătorul de cuvânt al IPJ Alba: „Da, drumul era semnalizat corespunzător”.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.