Accident demn de CASCADORII RASULUI. A intrat cu scuterul in aproape toate masinile dintr-o intersectie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:16

Un asemenea accident minor probabil ca ati mai vazut! Un scuterist nu reuseste sa franeze la timp si se izbeste de o masina.

Ciocnirea e una usoara. Nimeni nu are de suferit, asa ca omul nostru se urca din nou pe sa si accelereaza. Cativa metri doar. Se opreste intr-o alta masina al carei sofer se oprise sa vada scena de dinainte. Cand vezi asa ceva te intrebi daca omul de pe scuter chiar nu vede masinile de pe strada.

Sau n-o avea frane? Scuteristul isi continua cursa cu obstacole si aflam pana la urma ca functioneaza si franele.
A evitat in ultima fractiune de secunda o alta coliziune cu un alt motociclist. Dar manevra pe care a facut-o ulterior l-a proiectat intr-un autobuz.

Chiar nici ditamai autobuzul nu a reusit sa-l vada? Impactul pare ca a fost putin mai puternic decat precedentele, iar omul se ridica si se tine cu mainile de abdomen. Dar nu pentru mult timp! Va reamintim ca suntem la a treia coliziune.
In mod cert se grabeste scuteristul pentru ca dupa cateva secunde pare ca si-a amintit ce facea inainte de accident.

Si-a ridicat scuterul, s-a urcat in sa si da-i bataie. Nici scenele foarte bine regizate din Cascadorii Rasului nu ar fi iesit la fel de savuroase precum scurta calatorie printr-o intersectie a scuteristului nostru. A avut si noroc! Groapa nu era foarte adanca si a scapat teafar si din ultima cascadorie.