Accident devastator în intrarea în Slatina! Cine e șoferul care ar fi ars de viu

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 17:35
Accidentul din Slatina
Sursa: IPJ Olt

Un accident rutier teribil s-a produs ieri, la intrarea în municipiul Slatina.

Traficul rutier a fost blocat total, vineri după amiaza, pe DN 65 (E574), la intrarea în municipiul Slatina, după ce un autoturism a lovit arcul de triumf ce marchează intrarea în localitate şi a luat foc, şoferul fiind găsit decedat de către pompieri, informează Agerpres.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf şi cuprins de flăcări.

Traficul rutier este complet blocat, desfăşurându-se activităţi de stingere a incendiului şi salvare a victimelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Victima accidentului cumplit este un tânăr de doar 23 de ani, din localitatea Valea Mare, judeţul Olt. Acesta se deplasa către serviciu, fiind angajat la o societate de pe platforma industrială a Slatinei. La intrarea în municipiul Slatina, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit de pe drum, iar autoturismul a trecut prin şanţ şi s-a oprit în zidul porţii de intrare

în oraş.

Poliţiştii încearcă acum să afle motivul pentru care șoferul ar fi părăsit drumul. Una dintre ipoteze este că ar fi făcut o activitate care să îi distragă atenția.

Un martor a încercat să îl scoată din mașină

Un martor le-a declarat poliţiştilor că a ajuns la locul accidentului la câteva secunde de la producerea acestuia, înainte ca mașina să ia foc.

El a încercat să îl extragă pe șofer, însă nu a reușit, la doar câteva zeci de secunde maşina aprinzându-se și arzând ca o torţă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Necropsia va stabili dacă tânărul şi-a pierdut viaţa imediat după impact sau dacă a murit în incendiul declanșat după accident. „Un martor a încercat să-l extragă înainte de incendiu“, au declarat surse din anchetă, citate de Adevărul.

Reprezentanţii ISU au anunțat că trupul neînsuflețit al şoferului a fost extras din interiorul maşinii după stingerea incendiului.

Un martor ocular a scris pe grupul de Facebook Info Trafic Slatina că a încercat să stingă incendiu, însă nu a reușit decât să strângă 15 stingătoare de la șoferii mașinilor care treceau prin zonă și care au oprit să ajute și ei. 

Accidentul este ultimul dintr-o serie lungă de accidente rutiere devastatoare produse la noi în țară.

România este pe primul loc într-un clasament european al deceselor produse în accidente rutiere.

Citeste si: Al 17-lea deces după incendiul de la Matei Balş! Victima a fost o femeie de 80 de ani