Accident extrem de grav pe Autostrada A0. O persoană a decedat după ce trei TIR-uri s-au ciocnit. Traficul este blocat

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 oct 2024, 14:43

Un accident extrem de grav s-a petrecut pe A0, în apropiere de Jilava.

Sursa: bucureștifm.ro

Un grav accident rutier a avut loc pe autostrada de centură A0 a Bucureștiului, în apropiere de localitatea Jilava, în care au fost implicate trei TIR-uri.

Din păcate, o persoană și-a pierdut viața în urma impactului. Circulația a fost complet oprită în direcția Bragadiru, generând probleme majore de trafic în zonă, notează news.ro.

Citește și: „Respiră, mami, respiră, Maria” Declarațiile cutremurătoare ale martorilor accidentului din Brăila. Băieţelul de șase ani îşi implora mama şi sora să trăiască

Un accident extrem de grav s-a produs pe Autostrada A0

Accidentul s-a produs pe segmentul dintre Berceni și Bragadiru, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de urgență.

Citește și: Un copil de doar șase ani a rămas fără mamă și fără soră după un accident cumplit în Brăila! Tatăl se afla la volan și n-a putut evita impactul

Biroul de presă ISU București-Ilfov a anunțat că în accident au fost implicate trei TIR-uri, iar una dintre victime, grav rănită și încarcerată, a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Alte trei persoane au fost preluate de echipajele de prim-ajutor, toate fiind conștiente. Unul dintre camioane transporta îngrășăminte agricole, care au fost împrăștiate pe carosabil, dar acestea nu au prezentat un pericol pentru ceilalți șoferi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

”În urma accidentului de pe A0, trein victime conştiente sunt în grija echipajelor de prim-ajutor. Victima încarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, se lucrează în continuare la extragerea acesteia”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov, potrivit news.ro.

Traficul a fost blocat pe autostradă, pe sensul spre Bragadiru

Intervenția de la locul accidentului a fost de amploare, fiind mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, echipaje SMURD și alte echipamente de salvare.

Citește și: Carnagiu pe o autostradă din Turcia după ce un autocar cu turiști s-a răsturnat. Șase persoane au murit pe loc și alte 25 au fost rănite

În jurul orei 14:00, Centrul Info Trafic a anunțat reluarea circulației pe A0, după ce traficul fusese blocat timp de mai multe ore pentru desfășurarea operațiunilor de salvare și curățare a drumului.