Accident feroviar în Ialomița, soldat cu doi răniți. Au scăpat miraculos cu viață după ce i-a lovit trenul

Author: Diana Tilă

Accident cumplit în Ialomița. Mașina în care se aflau două persoane a fost lovită de tren.

Incidentul s-a petrecut joi seară, 12 ianuarie, în jurul orei 17.20, în localitatea ialomițeană Alexeni, unde două persoane au fost implicate.

Citește și: Un nou incident în Pasajul Unirii din Capitală! Un camion a rămas blocat pe prima bandă de circulație

Accident feroviar în Ialomița, soldat cu doi răniți. Au scăpat miraculos cu viață după ce i-a lovit trenul

Mașina în care se aflau cele două persoane a ajuns un morman de fiare, după ce a fost lovită de tren. Persoanele implicate în accident au scăpat ca prin minune cu viață.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni. Conform ISU Ialomița, în sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița tip C.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Șoferița care le-a lovit mortal pe Raisa şi Mihaela în cartierul Andronache, condamnată definitiv la închisoare

În urma impactului, cele două persoane din mașină au scăpat cu viață, deși autoturismul a fost grav avariat. După acordarea primului ajutor medical la locul accidentului, o femeie, în vârstă de aproximativ 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua victimă, un bărbat de aproximativ

43 de ani a refuzat transportul la spital. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citește și: Accident mortal pe "Drumul Morții" E85, la Movilița. Un bărbat şi soţia lui şi-au pierdut viaţa