Accident grav în Arad, între o mașină și un microbuz în care se aflau 23 de persoane. A fost activat Planul Roșu

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 04 aug 2022, 00:10

Accident grav în Arad, între o mașină și un microbuz.

Sursa: PixaBay

Marţi dimineaţă a avut loc un accident grav între un microbuz şi un autoturism

Autoritățile din Arad au activat marți dimineață planul roșu de intervenție, după ce a avut loc un accident grav între un microbuz şi un autoturism.

Citeste si: O adolescentă s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Unirii. Tânăra a fost transportată de urgență la spital, după ce a suferit mai multe leziuni

Accident grav între un microbuz şi un autoturism

După ce a fost activat planul roșu de intervenție, la fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor din cadrul ISU Arad.

”Având in vedere numărul ocupanţilor, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La fata locului pompierii salvatori intervin cu o autospecială de stingere, 1 descarcerare şi 4 ambulanţe SMURD. În sprijinul echipajelor operative, au fost trimise şi 7 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, transmite ISU.

Potrivit autorităţilor din Arad, 23 de persoane au fost implicate în accidentul rutier, de marţi dimineaţă. Se pare că acestea plecau la muncă în străinătate.

Citeste si: CUM a murit miliardarul Dan Petrescu? Află de ce s-a prăbușit avionul în care se afla, dar și ce detaliu incredibil a ieșit la iveală după decesul omului de afaceri

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Accidentul s-a petrecut pe strada Bogdan Voievod, în cartierul Gai, între un microbuz și un autoturism. Nu sunt persoane incarcerate, iar 7 ocupanţi primesc îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior aceştia vor fi transportaţi la spital.

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 23 de persoane: 20 de pasageri, plus șoferul microbuzului și două persoane în autoturism. La spital vor fi transportate șapte victime, în stare bună, cooperante, conștiente.

Celelalte persoane refuză transportul la unitatea spitalicească”, au transmis reprezentanţii ISU, potrivit specialarad.ro. 

Autorităţile fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul în care au fost implicate un microbuz plin cu persoane şi un autoturism. Poliţiştii vor deschide dosar penal în acest caz.

 

Un TIR și un microbuz s-au ciocnit frontal: un mort și mai mulți răniți

Încă un accident a avut loc în Suceava. Potrivit ISU Suceava, două persoane au rămas încarcerate în urma impactului dintre un TIR și un microbuz pe raza localității Valea Putnei.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al SAJ Suceava. Una dintre victimele încarcerate, o femeie, a fost declarată decedată de echipajele medicale.

Cea de-a doua victimă a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.