Accident grav în Eforie Nord! Doi tineri au fost spulberați de un skijet în timp ce se aflau pe o saltea gonflabilă

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 aug 2023, 10:33

Accident grav în Eforie Nord

Sursa: PixaBay

Doi tineri care stăteau pe o saltea gonflabilă în zona plajei Belona din Eforie Nord au fost loviți puternic de un skijet.

În urma impactului, unul dintre tineri a fost resuscitat pe plajă și dus la spital în stare gravă, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. 

Doi tineri au fost spulberați de un skijet 

Incidentul a avut loc vineri, iar mama unuia dintre tinerii accidentați a povestit cum s-a întâmplat totul pe rețelele sociale, relatează ziare.com.

Citește și: Un bărbat de 31 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a sărit din tren în apropierea gării din Gherla

„Doi tineri (un băiat şi o fată) care se plimbau pe salteaua gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberaţi de un alt jetski. Ca urmare, unul dintre cei doi tineri este internat la Spitalul Judeţean după un traumatism cu coaste fracturate şi hemopneumotorax operat în curs de drenare”, a declarat mama băiatului tânărului rănit, pe Facebook, care i-a rugat pe oameni să-i trimită fotografii

cu incidentul.

„Este cel puţin straniu că nimeni nu este interesat sa facă public un incident de o asemenea gravitate”, a mai spus femeia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fiul femeii care a relatat evenimentul pe Internet se afla pe o saltea gonflabilă cu iubita lui în momentul în care au fost loviți. 

Citește și: „Suflet atât de tânăr și nevinovat”. Morena s-a stins din viață la doar 15 ani. Șoferul mașinii în care se afla i-a curmat viața din cauza neatenției

„Tânărul implicat este fiul meu! A fost resuscitat pe plajă şi adus la UPU Spitalul Județean cu ambulanţa SMURD”, a declarat femeia. 

O adolescentă de 15 ani a murit într-un accident rutier

Morena, o adolescentă din Domnești, Vrancea, și-a pierdut viața a avut loc duminică, la ora 03:47, în timp ce se afla în mașină cu șoferul de 21 de ani și cu o prietenă de 18 ani. O clipă de neatenție a dus la o tragedie, șoferul ajungând cu mașina în șanț.

Tânărul de 21 de ani a scăpat cu răni ușoare, fata de 18 ani a sfârșit cu mâna ruptă iar Morena, din păcate, a suferit răni grave care au dus la decesul acesteia, după șase ore de luptă între viață și moarte pe patul de spital.

„În cursul nopții trecute, la ora 03:47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 2N, în afara comunei Bordești, un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, a părasit partea carosabilă și s-a răsturnat. Ca urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 18 ani și vătămarea corporală gravă a unei pasagere de 15 ani.

Victimele au fost transportate la spital, iar conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Din nefericire, ulterior, victima în vârstă de 15 ani a decedat la spital”, a comunicat IPJ Vrancea.