Accident grav în Ilfov: 5 copii au fost răniți și transportați la spital, după ce două mașini s-au lovit

Author: Alina Petre

Accident grav în Ilfov

Un grav accident s-a produs între două autoturisme, vineri, în localitatea Moara Vlăsiei, din județul Ilfov.

Accidentul s-a produs vineri, în localitatea Moara Vlăsiei, din județul Ilfov. În urma impactului au rezultat 7 victime, printre care 2 adulți și 5 copii. Toate persoanele au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Femeie moartă în grădină și mâncată de câini, în Gorj. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu victima. Ipoteză șocantă

5 copii au fost răniți și transportați la spital, după ce două mașini s-au lovit

Două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului una dintre mașini s-a răsturnat.

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanțe. Astfel, cele 7 victime, 2 adulți și 5 copii, au primit îngrijirile medicale necesare, iar după evaluare și stabilizare, cadrele medicale au decis să transporte cei cinci copii la spitalele din București, pentru a beneficia de investigații amănunțite.

Polițiștii rutieri fac cercetări în acest caz pentru a afla cu exactitate dinamica accidentului și cine se face vinovat pentru producerea acestuia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un avion, pe un aeroport din Germania

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un avion, pe un aeroport din Frankfurt, Germania.

Cadavrul a fost descoperit  joi, într-un avion al companiei Luftansa. Aeronava venea din Iran a aterizat pe aeroportul din Frankfurt.

Poliția a făcut anunțul vineri. Din primele informații, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit, joi, în locașul trenului de aterizare al unui avion al companiei germane Lufthansa.
Avionul venea de la Teheran și aterizase la Frankfurt joi dimineață.

Cadavrul a fost găsit în timpul unor lucrări de întreținere, relatează News.ro, care citează AFP.

Lângă cadavru se afla o butelie de oxigen cu o mască, a precizat poliția, care nu are însă alte informații despre identitatea sau circumstanțele tragediei în acest moment.

În acest caz a fost deschisă o anchetă și se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la decesul persoanei.

Citeste si: Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un avion, pe un aeroport din Germania

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.