Accident grav în județul Hunedoara. A fost activat Planul roșu de intervenție după ce două persoane au murit și alte 20 au fost rănite

Autor: Diana Bostan

Două persoane au decedat și alte 20 au fost rănite în urma accidentului rutier din Hunedoara.

Sursa: ISU Hunedoara

Două persoane și-au pierdut viața și alte 20 au fost rănite în urma unui accident rutier ce a avut loc pe Drumul Național 66, în localitatea Băcia, Hunedoara.

Un tragic accident rutier a avut loc pe Drumul Național 66, în localitatea Băcia, Hunedoara, unde un adolescent de 17 ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autocar plin de pasageri.

Citește și: Accident extrem de grav pe Autostrada A0. O persoană a decedat după ce trei TIR-uri s-au ciocnit. Traficul este blocat

Două persoane au decedat și alte 20 au fost rănite

Potrivit observatornews.ro, tânărul a murit pe loc, iar pasagerul din autoturism, grav rănit, a fost transportat la spital, dar a decedat ulterior din cauza rănilor.

Citește și: Un copil de doar șase ani a rămas fără mamă și fără soră după un accident cumplit în Brăila! Tatăl se afla la volan și n-a putut evita impactul

Impactul violent a dus la rănirea a 20 de persoane aflate în autocar, forțând autoritățile să activeze Planul Roșu de Intervenție pentru gestionarea situației. Echipaje de salvare au intervenit rapid la locul accidentului, unde au evaluat și transportat victimele la spitalele din Deva, Hunedoara și Orăștie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

„Un autoturism ar fi ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar în care se aflau mai multe persoane. În urma impactului, o persoană aflată în autoturism a decedat pe loc.”, a transmis Iulia Nistor, reprezentanta Inspectoratului de Poliție Hunedoara, conform sursei menționate anterior.

Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție

În urma coliziunii, zona a fost imediat împânzită de echipaje de salvare și poliție, iar investigațiile pentru stabilirea cauzelor accidentului sunt în curs de desfășurare.

Citește și: Carnagiu pe o autostradă din Turcia după ce un autocar cu turiști s-a răsturnat. Șase persoane au murit pe loc și alte 25 au fost rănite

Maiorul Lucian Morogan, de la ISU Hunedoara, a precizat că 21 de persoane au fost transportate pentru asistență medicală la spitalele din zonă, însă, din păcate, unul dintre pasagerii din mașină a decedat la spital.

„Alte 21 de persoane au fost transportate pentru evaluare şi asistenţă medicală de specialitate, la spitalele din Deva- 7 persoane, Hunedoara- 6 persoane şi Orăştie- 8 persoane. O persoană dintre cele transportate la UPU Deva, pasager în autoturism, a decedat la spital.” a declarat acesta.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele care au dus la producerea acestui tragic eveniment.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.